Inspectie app ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen zorg app laten maken bij DTT:

 

Met een inspectie app voorzie je jouw inspecteurs van digitale inspectieformulieren en checklists waarmee zij checks en gegevens van klanten kunnen vastleggen. Deze informatie is vervolgens heel makkelijk op te halen op welke locatie je ook bent. Een inspectie app maakt niet alleen digitale inspecties mogelijk, maar zorgt er ook voor dat  een monteur bijvoorbeeld via de tablet of smartphone toegang krijgt op tot een digitale werkbon, urenlijsten en schaderegistraties. Tenslotte biedt een inspectie app ook de mogelijkheid om jouw documenten, zoals handleidingen en werkvoorschriften mee te geven. Bij DTT weten wij precies hoe wij een inspectie app kunnen ontwikkelen die aansluit op jouw wensen. Maar wat maakt DTT dan zo’n geschikte partner?

Ruime ervaring inspectie apps

Bij DTT weten wij wat we aan het doen zijn. Door verschillende klanten te hebben voorzien van een inspectie app heeft ons team een hoop ervaring op gedaan. Deze ervaring komt van pas wanneer wij jouw inspectie app gaan ontwikkelen. Wij weten tot in de details hoe wij een inspectie app moeten ontwikkelen en kunnen het vervolgens naar jouw wensen inrichten.

Van concept tot in de app store

Een minimaal idee of concept is bij DTT al genoeg om een volledig werkende inspectie app te ontwikkelen. Wij kijken aandachtig naar jouw app gedurende de gehele ontwikkelingsperiode. Zo zorgen wij dat er nergens meer gebreken liggen en jouw bedrijf zonder problemen gebruik kan maken van de nieuwe app. Bij DTT zorgen wij ervoor dat jouw concept zo snel mogelijk beschikbaar is in de door jouw gewenste app store zodat de app beschikbaar is via elk device.

Flexibel en meedenkend partner

Het ontwikkelingsteam van DTT luistert aandachtig naar hoe jouw ideale inspectie app er uit zal moeten gaan zien. Daarnaast geven zij advies op plekken waar zij ruimte zien voor verbetering en vullen zij aan waar nog niet over nagedacht was. Op deze manier komt er door de koppen bij elkaar te steken gegarandeerd een app die voldoet aan de gewenste resultaten.

Ruime ervaring in complexe oplossingen

Bij DTT lopen wij zo nu en dan tegen complexe situaties aan. Wij staan er dan ook om bekend deze situaties aan te pakken met creatieve en complexe oplossingen. Hierdoor houden wij er tijdens een samenwerking met een klant vaak een goede klantrelatie aan over.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Inspectie app laten ontwikkelen

 

Het laten ontwikkelen van een inspectie app biedt bedrijven en organisaties een aantal voordelen. Een inspectie app kan ertoe bijdragen dat inspecties efficiënter en goedkoper kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast is het mogelijk om opgestelde rapporten direct te versturen naar de eindverantwoordelijke. Dit alles creëert een veel beter overzicht over klantenbestanden en versnelt de werkprocessen van de inspecteurs. De aanschaf van een inspectie app kan er al gauw voor zorgen dat het werk van een inspecteur velen malen dragelijker wordt waardoor er meer werk geleverd kan worden in een kortere tijd.

Bij DTT hebben we ervaring met het maken van inspectie apps, klanten als KPMGBAM en NSI gingen jou voor. De apps die wij voor deze klanten zijn terug te vinden in ons portfolio: https://www.d-tt.nl/apps-ontwikkelen. Wij begrijpen dat een app professioneel moet ogen en soepel moet opereren, daarom besteden wij veel aandacht aan de look & feel van jouw inspectie app. Is jouw bedrijf toe aan meer efficiëntie op gebied van inspectie en heb je interesse in een inspectie app? Neem gerust contact met ons op om jouw idee voor te leggen en eventueel meteen een afspraak in te plannen voor het laten maken van jouw inspectie app.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.