Interactieve app ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen interactieve app ontwikkelen bij DTT:

 

Er zijn vele soorten en maten interactieve apps. Wij zijn heel benieuwd naar jouw app idee. Is de app interactief omdat de gebruiker er actief bij betrokken wordt in een spelvorm? Of wordt er iets getest of gemeten? Wij hebben al vele interactieve apps mogen ontwikkelen. We willen in ieder geval alvast je aandacht vragen voor deze speciale game selectie uit ons portfolio. 

Wil je graag gelijk meer weten over de mogelijkheden van interatieve apps? Daar kunnen we voor zorgen. Een paar bijzonder gevallen uit ons portfolio zijn de Hoes geochaching game, Tekenbeet voorlichtingsapp en Listen en Play muziek app. 

Hoes Geocaching game interactieve app 

Een recente interactieve app is Hoes. Hoes is een spel en een app in een waar aan interactie geen tekort is. Interactie vindt plaats door communicatie tussen spelers van het spel, tussen de speler en zijn locatie en nog veel meer. Feitelijk gezien is de app gebaseerd op interactie met de gebruiker. Dat is wat het een aantrekkelijk spel maakt. Want denk hier eens over: wanneer vind jij iets leuk? We hebben het niet per se over informatief. Maar over 'leuk', leuk kan overigens ook leerzaam of informatief zijn. Apps die een gebruiker raken, daar gebeurt iets in. De gebruiker wordt uitgedaagd, getriggerd, verbaasd. Wij weten hoe we dat te werk stelligen. 

Interactieve game app ontwikkelaar 

Games en interactie gaan hand in hand. Als game app ontwikkelaar weten wij dat. Bekijk vooral eens ons overzicht van interactieve games. Wij hebben diverse soorten games ontwikkeld. Zoals bijvoorbeeld een eenvoudig spel zoals de Krasloten December Game. Een spel a la Flappy bird met een aantal levels en high score optie. Een meer ingenieuze oplossing is bijvoorbeeld Listen & Play. Een muziek app waarbij beginner en gevorderde (beter) leert pianospelen. Het is muziek gebaseerd op speciaal gecomposeerde stukken. Zaken als levels, advies op maat en het overzicht van jou gespeelde melodieën kan niet ontbreken.

Wat is jouw interactieve app idee? Laten we samen sparren en tot een oplossing komen. 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Interactieve app laten bouwen door DTT

 

Het ontwikkelen van een interactieve app is een complexe oefening. Wij denken daarom graag proactief met je mee over het concept, tevens begeleiden wij je bij de distributie van de interactieve app in de app stores. DTT streeft altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit. Wij doen graag een stapje extra om de tevredenheid te garanderen. DTT helpt je om van jouw interactieve app een succes te maken.

In ons kantoor gevestigd in Amsterdam bespreken we graag met jou de mogelijkheden omtrent het ontwikkelen van een interactieve app. Door onze ruime ervaring op het gebied van app ontwikkeling kunnen wij al snel een analyse maken van de kansen en mogelijkheden. Wanneer je meer wilt weten over het laten maken van een interactieve app, neem dan gerust contact met ons op.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.