Media app service

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Mobile generation app ontwikkelaar

 

Bij DTT werken we graag samen met u toe naar een succesvolle- en kwalitatief hoogstaande eindoplevering. Wilt u een app specifiek ontwikkelen voor een bepaald platform (native) of heeft u wellicht meer interesse in een HTML5 app? Een HTML5 app is een app die te openen is in de browser van uw smartphone, tablet, laptop en pc. Door de aanhoudende ontwikkeling van HTML5, biedt dit platform al veel meer functionaliteiten dan jaren geleden. Of wilt u toch liever een HTML5 app ontwikkelen met een ‘native’ omhulsel? De hybride techniek maakt dit mogelijk en is dan ook zeker een mooie optie. Een voordeel van hybride is dat u native functies als locaties, contacten en camera in uw app kunt laten implementeren. Elke techniek heeft zijn voor- en nadelen en zo is elke situatie uniek. Met onze ruime ervaring kunnen wij u van het beste advies voorzien waar beide partijen baat bij hebben. Bij DTT gaan we namelijk niet voor de ‘quick-wins’ maar voor een duurzame samenwerking. Enkele voorbeelden van apps ontwikkeld door DTT:

- Voor Middin heeft DTT een totaal concept ontwikkeld speciaal voor mensen met het syndroom van Down; van idee, UI, design tot de uiteindelijke native iOS & Android app. Met de app voorziet Middin de gebruikersgroep van seksuele voorlichting.

- DTT heeft in samenwerking met the Boston Consulting Group een iPad applicatie ontwikkeld. De app geeft zowel de medewerkers als klanten van BCG inzicht in uiteenlopende informatie middels een dynamische en duidelijke interface. Daarnaast beschikt de app over interactieve componenten.

- De Nictiz actualiteiten app is native ontwikkeld, dit houdt in dat deze app specifiek voor de iPad is ontwikkeld. De app stelt gebruikers in staat om altijd en overal op de hoogte te blijven van het laatste Nictiz nieuws. Met behulp van de beslisboom binnen de app wordt het vinden van interessante artikelen voor de gebruiker vergemakkelijkt.

Gedurende onze eerste kennismaking sparren wij graag met u mee over uw app idee. We kenmerken onszelf met een kritische blik, uit ervaring kunnen we spreken dat dit noodzakelijk is om tot een sterk en onderscheidend concept te komen. Elke opdracht is uniek en dit heeft een positieve uitwerking op ons team. Met een sterke combinatie van techniek en passie ontwikkelen wij apps waar we trots op kunnen zijn. En dit doen we ook zeker.

Wanneer beide partijen positief gestemd zijn na het eerste gesprek is de tweede stap het opstellen van een ontwikkelvoorstel. Een ontwikkelvoorstel bevat de volgende componenten: een grondig marktonderzoek, uitwerken user interface (UI), het concept, technische documentatie en een modulair opgestelde begroting. Het marktonderzoek helpt ons inzicht te krijgen in de kansen en bedreigingen voor uw app. Door alle apps op de huidige markt grondig te analyseren, weten we precies wat wel of niet goed werkt en waar de gebruiker op zit te wachten. Uiteindelijk draait het altijd om de eindgebruiker, gebruiksvriendelijkheid staat dan ook altijd centraal binnen het ontwikkelproces.

Na het marktonderzoek zullen onze ervaren en getalenteerde team van UI-designers beginnen met het uitwerken van een workflow. Dit een functionele ontwerp van de app, ook te vergelijken met een bouwtekening. Onze projectmanagers zullen nauw met u in contact zijn gedurende dit voortraject, naast onze kennis is uw inbreng erg belangrijk. Voor dit proces nemen we ruim de tijd, dit om u een hoge kwaliteit te kunnen garanderen. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp en ons voorstel aanneemt, zullen we beginnen met het ontwerpen van de definitieve designs.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

App service Amsterdam

 

Bij DTT streven we het maximale rendement uit uw investering te halen. Een duidelijk verwachtingsmanagement helpt ons hierbij. Bij DTT nemen we géén opdrachten aan, als we er niet zeker van zijn dat we deze met succes kunnen afronden. Zo kunt u er zeker van zijn, dat wanneer u een project bij ons onderbrengt, u binnen de afgesproken termijn een levering van gegarandeerd hoge kwaliteit kunt verwachten.

Mochten er nog vragen zijn of wilt u een afspraak met ons inplannen voor een vrijblijvend gesprek, wij staan altijd voor u klaar. U kunt ons bereiken via de telefoon, mail of onze website. Media app service DTT: resultaatgericht app ontwikkelaar uit Amsterdam!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.