Meditatie app ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Meditatie app ontwikkelen bij DTT

Wanneer jij een meditatie app laat ontwikkelen bij DTT kan je rekenen op een hoogwaardige oplevering, een uitstekende service en een prettige samenwerking. Van app idee tot app store en eventueel verbetervoorstel, wij zullen jouw gids zijn. Dankzij onze uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van apps kennen we alle ins- en outs, waardoor we ervoor kunnen zorgen dat het traject soepel zal verlopen.

Wij zullen je tijdens het gehele ontwikkeltraject goed op de hoogte houden. Bij DTT vinden we transparantie en openheid namelijk extreem belangrijk. Niet alleen omdat het misverstanden zal voorkomen, maar ook omdat wij veel waarde hechten aan een aangename samenwerking. We zullen altijd klaar staan om antwoord te geven op jouw vragen en opmerkingen. Ook zal er genoeg ruimte zijn om jouw input te geven op de app. Een zo’n belangrijk feedback moment is de presentatie van de workflow, een workflow is een soort bouwtekening van de app. Hierin krijg je een totaaloverzicht te zien van alle schermen en functionaliteiten van de app.

Wij richten ons oog altijd op de toekomst en houden alle ontwikkelingen en trends omtrent apps goed in de gaten. De lange termijn is voor ons van groot belang en daarom zullen we ook nooit voor de ‘quick wins’ gaan. Wij zullen ons uiterste best doen om jou de beste service te bieden en om tot een meditatie app te komen voor het heden én de toekomst.

 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT jouw meditatie app ontwikkelaar

DTT jouw meditatie app ontwikkelaar. Bij DTT beschikken we over de expertise om een meditatie app te ontwikkelen die jouw doelgroep helpt hun innerlijke rust te vinden. En doordat DTT over een groot development team beschikt is het ook nog mogelijk om jouw doelgroep op alle platformen zoals, iOS, Android en Hybride te bereiken.

In deze drukke tijd is een meditatie app voor jouw doelgroep de perfecte aanvulling.    Het kan voorkomen dat je even tot jezelf moet komen, maar helemaal geen tijd of geld hebt om naar een yogi te gaan. Een meditatie app kan dan perfect uitkomst bieden, bijvoorbeeld als digitale coach. In het verleden hebben we al iets vergelijkbaars ontwikkeld, namelijk Doula. Doula is een app die vrouwen ondersteund tijdens hun zwangerschap. Met kalmerende geluiden en een rustgevende stem worden vrouwen op hun gemak gesteld tijdens hun zwangerschap.

Wil jij ook een coachende meditatie app laten ontwikkelen die de doelgroep helpt om hun innerlijke rust te vinden? Neem dan vandaag nog contact met ons op of kom voor een vrijblijvend gesprek langs op ons kantoor in het hartje van Amsterdam.

 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.