Muziek app laten maken

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen app ontwikkelaar DTT

 

DTT heeft ruimte ervaring met de ontwikkeling van apps rondom muziek. Wij zijn enorm trots op de door ons ontwikkelde Listen & Play muziek app. De app is ontwikkeld in samenwerking met componist Henk Wieman. Lees snel verder als je meer wil weten over de app of muziek apps in het algemeen.

Henk Wieman heeft het Listen & Play concept bedacht in tijden dat er geen sprake was van apps. Het concept is erop gericht om het eigen gehoor te trainen zodat het noten en toonhoogtes kan herkennen. Tegenwoordig kan dit namelijk verpakt worden in een app. Uit een samenwerking met Henk Wieman is de Listen & Play muziek ontstaan. De app leert gebruikers piano spelen om zijn eigen tempo en niveau. Nieuwsgierig geworden? Lees meer op de Listen & Play pagina!

Misschien loop je zelf ook rond met ideeën over een eigen muziek app. Deze ideeën kunnen uiteenlopend zijn. Zoek je een app waarmee je eigen producties kunt promoten? Een app is een geschikt middel voor je marketingcampage. Of wil je studenten op een interactieve manier noten leren lezen? Wat voor idee je ook hebt, bij ons kun je altijd terecht. We willen graag met je meedenken over het concept. In dit geheel vrijblijvende gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we welke mogelijkheden er zijn voor jouw idee. Wij starten ons vooronderzoek. We kijken welke opties interessant kunnen zijn voor je app en bespreken dit verder met elkaar. Dit stelt ons in staat om een begroting op te leveren waarin je per functionaliteit ziet wat de kosten zijn. Uiteraard is het daarna mogelijk om een functie te schrappen en zo kosten te besparen. Met uiteenlopende budgetten kunnen wij werken.

Twijfel niet langer, en neem contact met ons op. Als je verder met ons gaat zul je merken dat wij een flexibele en meedenkende partner zijn. Gedurende het ontwikkelproces houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen en ben je welkom om de voortgang te bekijken. Dit zorgt ervoor dat de app volgens jouw wensen opgeleverd wordt en er geen verkeerde verwachtingen ontstaan. Zoals je in ons portfolio kan zien; wij hebben ruime ervaring met complexe app oplossingen. De door DTT ontwikkelde apps worden zeer goed ontvangen door de gebruikers van de desbetreffende apps. Een mooi voorbeeld hiervan is de Doula bevallingscoach app, welke in de Google Play Store een 4,5 scoort.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

App laten maken bij DTT

 

Een goede relatie met de opdrachtgever staat bij DTT hoog in het vaandel. Van belang hiervoor is niet alleen een goede oplevering, maar ook het contact met de opdrachtgever zowel voor, tijdens als na het ontwikkeltraject. We communiceren open en eerlijk, houden je op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent je project en zijn altijd goed bereikbaar. Bij DTT gaan we niet voor de ‘quick wins’, we gaan voor de lange termijn relaties en opleveringen van hoge kwaliteit. We begrijpen dat hierin de toekomst ligt.

Meer weten over het laten maken van een app? We gaan graag met je om de tafel om de wensen en behoeften van jouw bedrijf of organisatie in kaart te brengen. Bij DTT nemen we géén opdrachten aan als we er niet zeker van zijn dat we deze met succes kunnen afronden. Met een gedegen analyse zijn we in staat om te bepalen wat de kansen zijn voor jouw bedrijf op het gebied van app ontwikkeling. Wanneer je meer wilt weten over het laten maken van een app voor iPhone, Android of elk ander platform, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Een app laten maken? DTT helpt je graag verder.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.