Natuur apps

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Uw natuur app ontwikkelaar

U heeft dus een idee voor een natuur app en bent op zoek naar een app ontwikkelaar die in staat is om een hoogwaardige natuur app te ontwikkelen? Bij DTT begeleiden we u graag gedurende het hele traject; vanaf het eerste idee, van het design tot de realisatie. Wij beschikken over een team dat proactief met u mee zal denken tijdens iedere fase van de ontwikkeling, zo hebben wij al een aantal mooie natuur apps mogen ontwikkelen:

Greenpeace Koning Pinguïn AR app
Om extra aandacht te krijgen voor het beschermen van de Zuidpoolzee, het leefgebied van de pinguïns, heeft DTT in opdracht van Greenpeace de Koning Pinguïn AR app ontwikkeld. Met deze app gaat de gebruiker op zoek naar virtuele pinguïns, dit concept is vergelijkbaar met het populaire Pokémon GO, alleen gaat de gebruiker nu op zoek naar pinguïns. De route naar de pinguïns kan in augmented reality (AR) bekeken worden. Verder bevat de applicatie leuke weetjes, welke net als de gemaakte foto’s met vrienden kunnen worden gedeeld.

RIVM voorlichtings tekenbeten-app 
De RIVM Tekenbeet app informeert gebruikers over de teek en de ziekte van Lyme. De app biedt meerdere functionaliteiten ter preventie van tekenbeten én de bijbehorende gevaren. Via de tekenradar krijgen gebruikers direct inzicht in de actuele tiendaagse verwachting van het activiteitsniveau van het nimfenstadium van de teek. De applicatie beschikt verder over verschillende instructies voor de gebruikers in de vorm van tekst, beeld en video. De Tekenbeet heeft al meerdere successen in de app stores weten te boeken en er zijn al vele succesverhalen geschreven door onder andere de Telegraaf, de Volkskrant, de NOS, etc.

Bij DTT willen wij ons natuur app portfolio graag uitbreiden, daarom staat DTT paraat om uw natuur app idee te realiseren. In de beginfase van de ontwikkeling zullen we een ‘workflow’ creëren, een ruwe schets van alle schermen van de app. Deze schets is specifiek gericht op de functies van de applicatie. Ons ervaren team van User Interface & User Experience designers zullen veelvuldig in contact met u zijn, want de feedback van u als opdrachtgever vinden wij zeer belangrijk. Het garanderen van een bepaalde kwaliteit vraagt veel tijd, daarom is het belangrijk dat de benodigde tijd wordt genomen om een kwalitatief goede workflow te ontwikkelen. Wanneer de designs definitief zijn goedgekeurd door beide partijen, start het development proces.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Van natuur app idee tot een app in de app stores

Een wandelroute app, een app speciaal voor vogelaars of een app om paddenstoelen te herkennen? Wat voor natuur app idee u ook heeft, bij DTT bent u welkom om uw natuur app idee te bespreken. Ons kantoor is gevestigd in het hart van Amsterdam achter de Dam. Onder het genot van een kopje koffie, nodigen wij u graag uit om uw app idee, wensen en behoeften te bespreken. Dankzij onze ruime ervaring zijn wij snel in staat om te bepalen wat de exacte kansen van uw natuur app idee zijn. Neem gerust contact met ons op via telefoon of per e-mail.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.