Rijk worden met apps

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen van app ontwikkelaar DTT:

 

Dat apps voor groot succes kunnen zorgen weten we onderhand. Ook bij DTT hebben wij al vele apps geproduceerd die gezorgd hebben voor grote successen. Het juiste concept voorzien van een goede ontwikkeling in combinatie met marktonderzoek en promotie kan zorgen voor een nieuwe top app. Een app hoeft niet altijd een topper te zijn in de app store om geld op te leveren. Een app kan ook zorgen voor het vergemakkelijken van werkprocessen. Het versnellen van bepaalde processen kan er vervolgens voor zorgen dat de productie efficiënter gaat wat merkbaar wordt in de omzet. Zo hebben verschillende bedrijfsapps van DTT al gezorgd voor tevreden klanten. Heb jij een idee met potentie om uit te groeien tot een nieuwe top app? Kom langs bij DTT en zie wat de mogelijkheden zijn. De ontwikkeling van een app bij DTT heeft meerdere voordelen:

DTT is een ervaren app ontwikkelaar

Omdat het DTT team al meerdere succesvolle apps op de markt heeft gebracht zijn zij in aanraking gekomen met veel verschillende doeleinden voor apps. Dit heeft ervoor gezorgd dat ons team ervaring op gedaan heeft in de app ontwikkel branche. Nieuwe concepten worden herkend en kunnen direct opgepakt worden doordat er al eerder mee gewerkt is. Zo zijn de ins en outs bekend waardoor wij ook jouw app wellicht kunnen laten uitbloeien tot een grandioos succes. Zo kan ook jij rijk worden met jouw app idee. Grote namen als HG, Staatsloterij en RIVM gingen jou voor.

DTT als flexibel en meedenkend partner

Wanneer jij jouw concept wil laten uitvoeren, wil je natuurlijk niet tegen problemen aanlopen. DTT ondersteunt jouw op alle fronten mogelijk waarbij er uiteraard gestreefd wordt naar een fijne samenwerking en een langdurige relatie. Jij voorziet ons van een concept waar wij aandachtig naar zullen kijken en zo nodig marktonderzoek naar doen. Hierna beoordelen wij de slagingskans van jouw concept en vullen wij het aan waar nodig. Zo komt er door de koppen bij elkaar te steken vaak een piekfijn ontwikkelconcept uit waar direct aan gewerkt kan worden. Tijdens dit ontwikkelproces bieden wij adviezen aan en denken wij mee over verschillende functies. Op deze manier ontwikkelen wij een app waar jij rijk mee kan worden.

DTT is resultaatgericht

De ontwikkeling succesvolle en winstgevende app komt niet zomaar tot stand. Er gaat veel aan vooraf en ons team loopt wel eens tegen problemen aan. Bij DTT denken wij daarom in oplossingen. KLopt er iets niet of kan een functie beter, dan maken wij dit eerst op orde voordat wij verder gaan. Niemand wordt rijk met een app die niet goed functioneert natuurlijk. Na het uitwerken van jouw concept testen wij deze op alle fronten zodat deze verholpen wordt van eventuele bugs. DTT levert alleen kwalitatieve producten en staat direct paraat wanneer er een probleem of onduidelijkheid ontstaat.

DTT is een full service partner

Als jij rijk wilt worden met een app is het noodzaak dat je ook een volledige app aan kunt bieden. Daarom is DTT de geschikte persoon voor jou. Jij levert een concept aan en wij ontwikkelen dit vervolgens volledig tot aan de oplevering via een app store. Zo hoef jij je niet druk te maken over inschakeling van eventuele andere partijen. Wij zorgen tevens voor promotie mocht jij hier interesse in hebben. Deze promotie wordt geregeld door ons verbazingwekkend scherpe online marketing team. Dit team houd de laatste updates en ontwikkelingen in de app wereld bij en passen deze toe tijdens de promotie van jouw product. Zo krijgt jouw app de juiste hoeveelheid aandacht waardoor het geld sneller binnen zal stromen.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT als partner


Rijk worden willen we allemaal en wij kunnen jou hier mogelijk bij helpen. Door de ontwikkeling van een goed gestructureerde app ontwikkelt door het DTT team kan ook jij grote stappen zetten richting jouw fortuin. Apps zijn de toekomst en worden over de hele wereld gebruikt. Dit zorgt voor een enorme potentiële doelgroep wat de kans op succes enorm vergroot. Wij ontwikkelen apps beschikbaar voor iOS, Android en HTML5 waardoor wij vrijwel elke doelgroep kunnen voorzien van jouw app. Denk jij het idee te hebben wat de app markt zal gaan verbazen of wil jij een proces verbeteren wat jou zal garanderen van een dikke winst? Neem dan contact op met app specialist DTT. Wij helpen jou verder en zorgen ervoor dat jij voorzien wordt van een top app. Maak vandaag nog een afspraak en kom langs op ons sfeervolle kantoor in het hart van Amsterdam.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.