Sales app ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Een sales app voor uw organisatie laten ontwikkelen?

 

DTT-Multimedia begeleidt u tijdens het gehele proces, van de ontwikkeling van het concept tot aan de distributie in de app store(s). Vanwege onze ervaring zijn wij in staat snel een inschatting te geven over de mogelijkheden en kosten voor het ontwikkelen van uw sales app. Om het gewenste resultaat te behalen, zullen wij veel aandacht besteden aan uw wensen. Communicatie is zeer belangrijk om dit te verwezenlijken. Ons team staat daarom altijd voor u klaar en garanderen wij snelle en duidelijke communicatie door middel van één of meerdere contactpersonen.

Wegens onze taalexperts zijn wij in staat uw app te vertalen naar meerdere talen. Denk bijvoorbeeld aan Engels, Frans, Duits en Spaans. Het zou namelijk zo maar kunnen dat u al gevestigd bent in het buitenland of u kans ziet uit te breiden naar het buitenland. Tegen een vergoeding vertalen wij de app naar andere talen zodat uw buitenlandse vertegenwoordigers en/of klanten ook voordeel kunnen hebben van de door ons ontwikkelde verkoop app.

Afhankelijk van uw wensen kan een sales app voor meerdere doeleinden geschikt zijn. U kunt denken aan het verwerken van informatie tot aan verwerken van complete verkopen. Met een sales app zijn de mogelijkheden dus bijna oneindig. Uw vertegenwoordigers kunnen effectiever en efficiënter te werk gaan wanneer zij beschikken over een passende sales app. Dit scheelt u kosten en behaald u beter rendement op de lange termijn. Voorbeelden van door ons ontwikkelde sales apps vindt u in onze portfolio.

Voordelen sales app ontwikkeling door DTT:

Een sales app laten ontwikkelen door DTT kent vele voordelen. Ten eerste beschikken wij over veel ervaring en expertise als het gaat om de ontwikkeling en het onderhouden van apps en webapplicaties. Ook bieden wij snelle en heldere communicatie tijdens het gehele traject. U wordt tevens begeleid van conceptversie tot aan de distributie van uw app. Bovendien denken wij graag met u mee en stellen wij advies op waar bruikbaar. Tot slot bezitten wij kennis van meerdere branches door onze jarenlange ervaring in verscheidene apps en weboplossingen. Mocht u zich afvragen wat DTT nog meer voor u kan betekenen, kijk dan eens verder op onze website.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Sales app functionaliteiten

 

Mocht u zich nog afvragen wat een sales app voor u kan betekenen dan is het raadzaam verder te lezen. Een sales app kan zowel over commerciële functies beschikken als over educatieve functies. Het kan een tool zijn voor uw medewerkers en/of een hulpmiddel om uw product of dienst te presenteren. De app kan bijdragen aan uw klantbeheer en acquisitie. Door middel van product of dienst presentatie via de app is de kans groot dat u een grotere doelgroep bereikt. Het is mogelijk informatie van uw gebruikers te verzamelen middels de app, zo kunt u beter inspelen op de wensen van uw klanten. En dat is nog niet alles, een sales app is ook goed voor het milieu! Denk aan alle flyers en brochures die overbodig worden door de app, hierdoor zal uw organisatie nog meer maatschappelijk verantwoord zijn en wellicht bij meer belanghebbenden in de smaak vallen.

Bent u geïnteresseerd in een sales app? DTT is u graag van dienst en kijkt graag samen met u naar de verschillende mogelijkheden voor een sterke sales app. Neem gerust contact met ons op of bezoek ons kantoor in Amsterdam om uw behoeften en wensen met betrekking tot een sales app in kaart te brengen.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.