Slot app laten ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Het laten ontwikkelen van slot app door DTT

Een slot app ontwikkelen kan je wel overlaten aan DTT. Met onze geruime ervaring en expertise in het maken van apps is DTT een betrouwbare partner. Wij denken proactief met je mee, adviseren en zullen je  begeleiden gedurende het gehele traject van de app ontwikkeling. Door onze open manier van communiceren zul je niet voor verassingen komen te staan en kunnen wij garanderen dat we een eindproduct leveren dat aan de verwachtingen voldoet. Kwaliteit, onderscheidend vermogen en gebruiksvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel, dit is goed terug te zien in ons portofolio.

Bij DTT vinden we het belangrijk om apps te ontwikkelen die perfect aansluiten bij de gebruikersbehoefte. Door goed onderzoek te doen, te testen en goed te luisteren naar de opdrachtgever kunnen we een succesvol eindresultaat garanderen. Het maakt ons daarom ook trots dat de door ons ontwikkelde apps vaak goed ontvangen worden door de eindgebruikers. 

Een slot app zal veel gemak voor de eindgebruiker opleveren en in het achterhoofd zal ook rekening worden gehouden met veiligheid. Met onze bekwame ontwikkelteam zorgen we ervoor dat we een slot app zullen leveren waarbij veiligheid gewaarborgd wordt. Verder hebben we ook een goed gevoel voor design wat ons in staat stelt om een app op te leveren dat gebruiksvriendelijk is en goed oogt. En tot slot wil je ook dat jouw slot app de aandacht krijgt die het verdient, we kunnen je geruststellen, want ook promotie en positionering van jouw slot app behoort tot onze dienstverlening. 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Een slot app ontwikkel je bij DTT

Een slot app dat de doelgroep een stukje gemak en een veilig gevoel geeft is een mooi doel. Geen onnodige verassingen meer en de twijfel of de deur wel op slot is.  Met een bekwaam en multidisciplinair team dat de ins- en outs kent op gebied van multimedia kan er een eindresultaat opgeleverd worden die aan de verwachtingen voldoet. DTT staat bekend als een betrouwbare app ontwikkelaar, iets wat zeker een voordeel is als er een veilige slot app ontwikkeld moet worden.

Neem contact met ons op via de telefoon of per mail. Ook ben je van harte welkom op ons kantoor in Amsterdam. Om een slot app te ontwikkelen ga je naar DTT!

 

 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.