Stage applicatie ontwikkelaar

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Waarom je voor een stage applicatie ontwikkelaar bij DTT komt

 

Als je bij ons je stage als applicatie ontwikkelaar komt lopen, kom je terecht in ons jonge en professionele team terecht. Dit team heeft zich op verschillende vlakken gespecialiseerd. Hierdoor zijn er ook verschillende functies en taken beschikbaar voor jou als stagiair. Je oriënteert en richt jezelf op je talenten met een focus op je eigen toekomst.

De app industrie staat nooit stil, dat zal je vast niet ontgaan zijn. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar je mobiele telefoon, hoeveel apps gebruik jij nu eigenlijk? Je kunt vast heel gemakkelijk aangeven welke apps je het prettigst vindt om te gebruiken en welke juist niet. Apps worden namelijk vaak aangepast naar (nieuwe) wensen en behoeften, waardoor je dus altijd bezig blijft met verder ontwikkelen. Om hier zo goed mogelijk in mee te kunnen gaan werkt DTT in een rap tempo. Daar passen de kernwoorden resultaatgerichtheid en verantwoording dan ook goed bij. We streven ernaar dat onze producten niet alleen snel worden ontwikkeld, de kwaliteit mag er niet onder leiden. Je leert bij ons dus snelheid en kwaliteit leveren met elkaar te combineren. Op die manier kunnen we de snel veranderende app industrie bijhouden en soms zelfs een stap voor zijn!

Bij onze stage applicatie ontwikkelaar:

  • Kom je te werken in de bruisende en inspirerende binnenstad van Amsterdam (tussen Amsterdam Centraal en de Dam in);
  • Begeef je je in de altijd veranderende en moderne wereld van de app ontwikkeling, waar je steeds nieuwe aspecten van jouw vak blijft leren;
  • Word je niet in een hokje geplaatst maar kom je in ons open kantoor samen te werken met je collega’s;
  • Kom je in een internationale werkomgeving terecht met veel buitenlandse collega’s en opdrachtgevers.
Tijdens jouw stage applicatie ontwikkelaar werk je met verschillende opmaaktalen. Zo werk je bij DTT met Objective-C, Swift, Java, PHP, MySQL, JavaScript, jQuery, HTML of CSS. Welke opmaaktaal je precies gaat gebruiken hangt af van de specialisatie waar jij in stage wilt lopen. Omdat wij hoge kwaliteit bieden en garanderen aan onze klanten, verwachten wij van jou ook dat je kwaliteit levert en oog voor detail hebt. Dit is voor ons vanzelfsprekend. Je krijgt uiteraard naast je projecten veel ruimte en vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen. Zo kun jij je goed richten op onderdelen waarin jij je wilt specialiseren. Weet je al wat je wil leren naast onze projecten? Laat het ons weten! Wij kunnen namelijk kleine of makkelijke projecten voor je aanbieden zodat je jezelf kunt ontwikkelen. Zo kunnen wij elkaar helpen en misschien kun jij ons zelfs nog wat leren. Ben je nog steeds enthousiast? Bekijk dan hieronder onze stage vacatures:
 
BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Een baan na je stage applicatie ontwikkelaar in Amsterdam

 

Het is niet zo vreemd dat je wilt weten of er na je stage kans is op een baan. In de tijd dat jij bij DTT stage hebt gelopen weet je misschien al of dit werk echt iets voor je is en of je dit wil blijven doen. Ook wij hebben dan kunnen zien hoe goed je je best hebt gedaan en of je in ons vaste team past. Bij ons heb je dan ook altijd een reële kans dat je een (bij)baan overhoudt aan je stage, dit heb je in eigen handen. Het is zelfs zo dat bijna al onze jonge DTT werknemers via hun stage in het vaste team zijn gekomen! Wil je graag weten hoe oud stagiairs het hier ervaren hebben? Neem dan even een kijkje op de pagina van de oud stagiairs. Zo kun je alvast kijken hoe een andere stage applicatie ontwikkelaar is verlopen!

Staat jouw vacature er niet tussen maar wil je toch heel graag bij ons komen stage lopen? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jouw een top stage applicatie ontwikkelaar aan. Bekijk hier de vacature!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.