Stage communicatie & multimedia design

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Communicatie & Multimedia design leer je bij DTT

 

Tijdens je stage communicatie & multimedia design medewerker krijg je de kans om je kennis en vaardigheden in de praktijk toe te passen. Jouw brede opleiding kan het je moeilijk maken bij het kiezen uit wat je precies wil gaan doen. Daarom biedt DTT jou de ruimte om te ontdekken waar jouw expertise ligt en hoe je deze kan toepassen in de praktijk. 

Tijdens je hbo opleiding Communicatie en Multimedia design leer je verder te denken dan alleen een design aan de hand van digitale media. Je leert namelijk ook precies hoe je bezoekers op een snelle en gemakkelijke manier van informatie voorziet. Je weet precies hoe je digitale media optimaal kunt benutten aan de hand van jouw eigen kennis, wat je geleerd hebt tijdens je opleiding en je eigen talenten. Dit kun jij allemaal tijdens je stage bij ons toepassen door samen te werken aan de mooiste projecten. Enkele taken die je kunt verwachten tijdens je stage communicatie & multimedia design bij ons:

 • het visueel presenteren van de wensen van de opdrachtgever;
 • onderzoeken en analyseren om je ontwerpen op te baseren;
 • meedenken en beslissen over nieuwe toepassingen en visuele aspecten;
 • advies geven aan andere afdelingen aan de hand van jou kennis en ervaringen;
 • workflows (soort bouwtekeningen van apps) opstellen.

Bij DTT kom je in een groot team van professionals terecht, waar je al snel je draai zal vinden. Je leert jouw creativiteit te combineren met onze huisstijl. Dit maakt dat bezoekers van onze website of gebruikers van onze apps van alle gemakken zijn voorzien. Je kunt al van tevoren inschatten wat de beste en goedkoopste manieren zijn om informatie bij jouw doelgroep te krijgen. Daarnaast adviseer je ons wat volgens jou de beste manieren zijn om multimediaproducten te gebruiken. Op deze manier leer je als adviseur te werk te gaan en kunnen wij misschien nog wat van je leren! 

Om stage te komen lopen bij DTT:

 • ben je creatief ingesteld en heb je oog voor detail;
 • ben je flexibel en kun je goed werken onder druk;
 • heb je verantwoordelijkheidsgevoel;
 • kun je goed communiceren en luisteren;
 • durf je adviezen te geven en initiatief te tonen;
 • heb je commercieel inzicht.

Het mooie van werken bij DTT is dat alle afdelingen dicht bij elkaar staan en altijd  samenwerken. Hierdoor maak je de andere afdelingen ook bewust mee en kun je veel leren over alle fases van een product. Jouw adviezen op gebied van financiën kunnen bijvoorbeeld de Online Marketingafdeling inspireren en aansturen. Hierdoor streef je samen naar een hoge kwaliteit en ben je op de hoogte van alles wat er om je heen gebeurd. Om de samenwerkingen nog meer te stimuleren worden er regelmatig trainingen verzorgd, waar jij als stagiair van harte welkom bent aan deel te nemen. Extra leuk ook om mee te nemen in je opleiding! 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Als je stage voorbij is

Na een bepaalde tijd zit je stageperiode er weer op. Dan wordt het tijd om verder te kijken naar de toekomst. Dit betekent echter niet dat je meteen verder hoeft te kijken naar een nieuwe baan. Wanneer wij namelijk tijdens je stageperiode gezien hebben dat wij jou in ons team niet kunnen missen, bieden wij jou een (bij)baan aan. Zo heb je écht iets aan je stageperiode gehad en hebben wij er weer een ster bij in ons topteam! 

Ben je nieuwsgierig naar de ervaringen van werknemers die hier als stagiair begonnen zijn? Lees dan wat zij te zeggen hebben over hun stageperiode bij DTT.

Ben je er al helemaal over uit dat je bij ons komt stage lopen? Stuur dan jou CV en motivatie naar hr@d-tt.nl en laat ons weten waarom jij je stage Communicatie & Multimedia design bij ons gaat voldoen. Bekijk hier de vacature.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

 • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
 • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
 • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

Tentoo

Patrick Blom, Manager Marketing en Communicatie

Wij hebben DTT gevraagd het urendeclaratie systeem my.tentoo voor onze klanten te re-designen. DTT heeft vervolgens een hoogwaardig desktop, tablet en mobile design opgeleverd waarin rekening is gehouden met klantwensen. De samenwerking was goed en constructief.

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.