Vereniging app

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen vereniging app laten maken bij DTT

 

Een vereniging die stopt met het verbeteren van haar communicatie om geld te besparen is als een vereniging die de klok stilzet om tijd te besparen. Verbeter daarom de communicatie tussen de leden van jouw vereniging met een vereniging app van DTT. Zorg voor interactie tussen verenigingsleden, geef ze overzicht van de activiteiten en hou ze op de hoogte van het laatste nieuws. Het gecreëerde gemak in communicatie laat de klok voorlopig weer lopen.

DTT ontwerpt en programmeert vereniging apps speciaal op de behoefte van jouw leden. Als jouw hoofddoelstelling is om via een nieuw en aangepast intern communicatiebeleid de communicatiearmoede uit de club te bannen, dan heb je dus aan DTT een goeie. Sportverenigingen, dansverenigingen of een beleggersclub; alle clubs zijn verschillend. Een app laten ontwikkelen die aansluit op de activiteiten van jouw vereniging, verhoogd de garantie dat de symbiose binnenin jouw club gaat vloeien.

Neem de vereniging app voor de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) voor de paardensport. Zij ging je voor met de KNHS dressuur- en menproeven app. Je kunt de vereniging app terug vinden in het portfolio van DTT. De app is volledig op maat gemaakt op de wensen van de KNHS en haar verenigingsleden. Het doel van de dressuur app is om dressuurruiters en menners te ondersteunen tijdens de voorbereiding op hun wedstrijd. Je vindt onder andere de volgende functionaliteiten terug in de vereniging app:

 • Video’s van de proeven welke de leden terug zullen zien op een wedstrijd. De proeven zijn voorgereden door KNHS-leden, waaronder kampioenen.
 • Professionals geven tips over aan aantal oefeningen.
 • Een wedstrijddeelnemer kan zelf ook een proef inspreken. Dit helpt de ruiter en het paart tijdens de voorbereidingen op wedstrijden.
 • Het laatste dressuurnieuws van de KNHS

Wanneer jij jouw vereniging app wil laten ontwikkelen bij de DTT kan je je wensen aan ons voorleggen en wij maken het. Denk aan:

 • Een wedstrijdplanner waarmee competities of toernooien overzichtelijk worden gemaakt. De benodigde informatie zit dan bij een ieder in zijn broekzak of zijn handtas. Handig toch?
 • Een interactieve absentielijst waarmee teamleden elkaar op een centraal punt kunnen laten weten of ze aanwezig zullen zijn of niet. 
 • Een teamportomonee die in jouw vereniging app misschien ‘de bierpot’ gaat heten. In ieder geval handig voor de gezelligheid onder de teamleden na de wedstrijd. 
 • Een ondersteuningsfunctie voor de administratie, financiën, (betalings-)herinnering of functies waarmee de taken van het bestuur jegens de leden sterk worden vereenvoudigd. Noem maar op. DTT ontwikkeld het.

Hoe je het ook went of keert, wanneer je een vereniging app laat maken, zal jouw verenigingscommunicatie weer persoonlijk gaan aanvoelen, zoals het was toen het aantal leden nog een overzichtelijk clubje bedroeg.
Aan ons heb je een flexibele en meedenkende partner. DTT levert maatwerk. Ruime ervaring in de ontwikkeling van apps, laat ons de meest complexe oplossingen bedenken waaruit op de regel af innovatie uit voortvloeiend. Neem vandaag nog contact met ons op en bespreek vrijblijvend jouw doelen en de hieraan gerelateerde vereniging app.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Vereniging app laten maken

 

Een app voor jouw vereniging kan bijdragen aan de betrokkenheid van de leden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een nieuwsoverzicht samen te stellen en evenementen en details door te geven aan de leden. Zo hebben de leden dankzij een app alle relevante informatie bij de hand. Verder is het mogelijk een (wedstrijd)schema te delen of leden met elkaar te laten communiceren via de app. Een app is een modern communicatiemiddel en er is veel mogelijk op technisch gebied. Technische hoogstandjes die jouw leden laten inzien dat je je best doet hen te informeren, te binden en te boeien. De app kan het middel zijn om leden met elkaar, of leden met management te verbinden. Met een vereniging app kun je ook jouw concurrenten voor zijn en blijven. Wij hebben alle laatste informatie over vereniging apps en kunnen er zo voor zorgen dat jij de concurrentie altijd een stap voorblijft. Welke vereniging wil dat nou niet? 

We gaan graag met jou om de tafel om de wensen en behoeften van jouw vereniging in kaart te brengen. Wij voorzien je van professioneel advies bij de uitwerking van u app. Wanneer je meer wilt weten over het laten maken van een app voor iPhone, Android of elk ander (hybride) platform, neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of e-mail.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

 • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
 • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
 • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.