Wandel/route apps

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

App ontwikkelaar voor wandel(route) applicaties

We horen graag je ideeën voor een wandel(route) applicatie, zodat we samen kunnen kijken naar hoe dit tot realisatie gebracht kan worden. Bij een wandelroute app hoort natuurlijk een GPS tracking, waardoor wandelaars kunnen zien waar ze zich op de route begeven. DTT heeft al eerder voor opdrachtgevers een GPS in applicaties geïmplementeerd:

I Amsterdam maps & routes: Een mobiele oplossing om de toeristendruk vanuit het centrum beter te verspreiden. De app leidt gebruikers door Amsterdam door middel van vragen en spellen. Wanneer de gebruiker zich binnen 30 meter van een bezienswaardigheid bevindt, krijgt hij/zijn een leuke challenge voorgeschoteld. Ook kunnen gebruikers de geïntegreerde map gewoon als navigatie gebruiken. Het bestaan van de applicatie draait op de GPS functie.

Koning Pinguïn – Greenpeace AR:  Om extra aandacht te krijgen voor het beschermen van de Zuidpoolzee, het leefgebied van de pinguïns, heeft DTT in opdracht van Greenpeace de Koning Pinguïn AR app en concept ontwikkeld. Het concept is vergelijkbaar met het populaire Pokémon GO, alleen gaan gebruikers nu op zoek naar pinguïns. Een GPS is hierbij geïmplementeerd voor het vinden van de pinguïns.

Hoes: Deze app laat de gebruiker een game spelen waarbij er door de stad gelopen moet worden. Met behulp van de GPS functie weet de app waar de gebruiker is en kan de app quests op locatie aanbieden. Ook deze app heeft zijn bestaansrecht te danken aan GPS. 

Past jouw app idee hier mooi in het rijtje? Dan gaan we graag de samenwerking met je aan! Samen zullen we ervoor zorgen dat er een trotsmakende applicatie opgeleverd zal worden.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Samenwerken met DTT voor het laten ontwikkelen van een wandel/route app

Huiver niet langer en kies voor DTT voor het laten ontwikkelen van een wandel app. We staan gereed voor het gehele ontwikkel proces: van het conceptualiseren tot het ontwikkelen, testen en plaatsen in de app stores. DTT is een full service onderneming die je begeleidt tijdens het gehele traject van A tot Z. Ook zorgen wij ervoor dat uw applicatie optimaal presteert op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, doordat onze User Interface & User Experience designers hier veelvuldige ervaringen mee hebben. Natuurlijk word je als opdrachtgever nauw betrokken tijdens het ontwikkelproces, het is immers jouw applicatie die ter realisatie wordt gebracht. De mening van onze opdrachtgevers zijn van groot belang, maar verdere zorgen kunnen aan ons overgelaten worden. Wij zorgen ervoor dat er aan het einde van de rit een hoogwaardig kwalitatieve wandelapplicatie of wandel/route app opgeleverd zal worden. Ga een vrijblijvend gesprek met ons aan en wij kunnen je op korte termijn inzicht geven in de mogelijkheden van de ontwikkeling.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.