Xamarin app laten ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Ontwikkelingsplatform Xamarin voor hybride apps

 

Er zijn verschillende manieren om een app te ontwikkelen, net zoals er verschillende platformen zijn om deze voor te ontwikkelen. De ontwikkeling van apps neemt tijd in beslag, zeker wanneer je je app graag voor verschillende platforms beschikbaar wilt. Een manier om tijd en kosten te besparen hierbij is een hybride app.

Wanneer je een app wilt laten ontwikkelen moet je erbij stilstaan dat er verschillende platformen zijn. Een app die gemaakt is voor Apple (iPhone, iPad etc.) zal dus niet te gebruiken zijn voor Android toestellen. Het maken van apps voor specifieke platforms, native apps, kost veel tijd. Daar is iets op bedacht, namelijk; hybride apps. Een hybride app is zo geprogrammeerd dat de app op verschillende platforms te gebruiken is, zonder dat er per platform een aparte app gemaakt hoeft te worden. Deze apps worden met crossplatform ontwikkeltools gemaakt, daar is Xamarin er een van.

Wil je een hybride app laten ontwikkelen met Xamarin?

Dan is er iets wat je vooraf moet weten. Als je op zoek ben naar een snellere oplossing voor de ontwikkeling van je app, wordt een Xamarin app aangeraden. Zoals ieder voordeel heeft dit ook z’n nadelen. Xamarin wordt via een basiscode geschreven. Deze code wordt vervolgens omgezet in een code welke leesbaar is voor de verschillende platformen iOS, Android en Web. Op deze manier wordt dus tijd bespaard. Voor een eenvoudige app met weinig toeters en bellen is dit zeer geschikt. Wanneer je meer, ingewikkeldere, functionaliteiten in je app wilt toepassen, kan er echter iets misgaan. Er kunnen namelijk fouten ontstaan bij het omzetten van de code, waardoor er uiteindelijk toch nog aparte codes geschreven moeten worden. Dit kost tijd, veel meer tijd dan dat je in eerste instantie voor ogen had.

Wij hebben hier ervaring mee en geven je dan ook graag eerlijk advies over je app. Zo kunnen wij uit ons vrijblijvende kennismakingsgesprek al een indicatie krijgen van jouw toekomstige app en op basis daarvan geven wij passend advies.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT: Xamarin app ontwikkelaar in Amsterdam

 

Ben je ervan overtuigd dat jouw app idee het helemaal gaat maken? Wij zijn erg benieuwd naar wat jij wilt laten realiseren en sparren graag samen met jou verder over de toekomst van jouw app idee. Voor zowel je hybride als je native app ben je bij DTT aan het juiste adres. Onze expertise en ervaringen hebben geleid tot waar wij nu zijn; een succesvol en snelgroeiend bedrijf. Daarnaast zijn wij ook een betrouwbaar, eerlijk en transparant bedrijf waar je altijd met open armen ontvangen zal worden. Wij denken graag met je mee en komen met voorstellen, oplossingen en eventuele alternatieven.

Wil je meer informatie om je keuze bij te staan of ben je er klaar voor je app idee te laten realiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 020 682 2134 of vul ons contactformulier in. Bij ons kun je met een gerust hart je Xamarin app laten ontwikkelen.      

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.