Xamarin developer stage

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Creëer hybride apps met Xamarin tijdens je stage

 

Dus jij wilt je Xamarin skills verbeteren tijdens je stage? Bij DTT kan dat! Als je bij ons stage komt lopen kom je in ons professionele en getalenteerde team terecht. Jouw kennis en vaardigheden komen goed van pas bij het ontwikkelen van hybride Xamarin apps en tijdens je stage kun je deze allemaal (leren) inzetten.

 

Omdat de app industrie nooit stilstaat, is het altijd een uitdaging om met mooie, nieuwe apps te blijven komen. Het is dan ook belangrijk dat wij ons blijven aanpassen. In de app wereld kunnen we kiezen voor Android, iOS en Web. Maar we willen natuurlijk helemaal niet kiezen! We willen de mooiste apps creëren, welke op ieder platform eenvoudig te gebruiken zijn. De oplossing? Hybride apps! Dat antwoord wist jij als Xamarin expert natuurlijk allang. Als toekomstige stagiair bij DTT weet jij dit crossplatform zo te gebruiken, dat je de mooiste hybride apps creëert. 

Buiten het feit dat je ontzettend veel (nieuwe) dingen gaat leren en aan de mooiste apps meewerkt, kom je ook nog eens op een prachtige locatie te werken. In het hartje van de bruisende hoofdstad Amsterdam, daar waar de wereld nooit stilstaat, bewegen wij ons voort in de app wereld. Ons ruime, lichte kantoor zorgt ervoor dat je niet hokjes werkt, maar aan een ruim bureau naast je collega’s. Dit zijn trouwens niet alleen Nederlandse collega’s, je bevind je namelijk in een internationale omgeving, rijk aan tal van verschillende nationaliteiten. Je zult merken dat je ontzettend veel van elkaar kunt leren en dat er een fijne werksfeer heerst. Samen zorgen wij ervoor dat we allemaal met plezier bij elkaar komen en naar de mooiste resultaten toe werken.

Jouw inbreng kunnen wij daar goed bij gebruiken. Alles wat jij op school leert en alle ervaringen die jij hebt opgedaan, kun je bij ons inzetten. Samenwerken is dan ook een belangrijk begrip bij DTT, dat is een must. Daarnaast is het belangrijk dat je je aan ons rappe tempo kunt aanpassen, zonder dat de kwaliteit daarop achteruit gaat. Het is dus niet alleen een leerzame, maar ook een uitdagende stage! Op deze manier leer je pas écht hoe het is om voor een succesvol en snelgroeiend bedrijf te werken en je voort te bewegen in de altijd veranderende app industrie.

Lijkt het jou leuk om je te specialiseren en verder te ontwikkelen in de app wereld? Dan is dit misschien wel je toekomstige Xamarin developer stage!

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Xamarin apps ontwikkelen bij DTT

 

Tijdens je stage bij DTT heb je veel geleerd over je vak. Zodra je je stage hebt afgerond wordt het dan ook tijd om verder te kijken, de toekomst in. Je hebt immers niet voor niets een studie gevolgd. Omdat je bij DTT je werkervaring hebt opgedaan hebben wij elkaar al goed leren kennen. Wij hebben gezien hoe je in het team ligt en wat je hebt bijgedragen aan onze projecten. Als jij je in deze periode zo bewezen hebt dat wij je niet meer kunnen missen, dan willen wij jou natuurlijk niet zomaar laten gaan. Wanneer je goed gepresteerd hebt bieden we jou dan ook een (bij)baantje aan! Zo weet je zeker dat je meteen aan het werk kunt gaan met datgene waar jij zo hard voor hebt gestudeerd.

Voordat het zover is willen we je natuurlijk eerst ontmoeten. Om te solliciteren stuur je je CV met motivatie naar hr@d-tt.nl. Als je eerst meer wilt weten over je toekomstige stage mag je ons natuurlijk alles vragen. Waar wacht je nog op? Solliciteer vandaag nog en wie weet loop je bij ons je Xamarin developer stage!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.