App bedrijf België

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Een app voor uw bedrijf

App bedrijf DTT is een betrokken app ontwikkel partner, niet ver van België, waar bedrijven met een positief gevoel een app kunnen laten ontwikkelen. Wij denken proactief met u mee, met professioneel advies en wij zullen u begeleiden gedurende het gehele traject van de app ontwikkeling. Wij zijn erg trots op ons portfolio, die een duidelijk beeld geeft van onze kwaliteiten als app bedrijf.

Bij DTT streven wij voor transparantie en eerlijkheid in de communicatie tegenover onze opdrachtgevers. Wij gaan voor de ultieme customer experience, waarbij ons team u gedurende het gehele traject van de app ontwikkeling bijstaat én voorziet van goed onderbouwd advies. Wij nodigen u graag uit om eens kennis te maken en om samen te sparren over uw app idee. Dit doen wij met een kritische blik. Bij DTT nemen we namelijk geen opdrachten aan wanneer we het gevoel hebben dat wij deze niet succesvol zouden kunnen afronden. Dit draagt bij aan onze eerlijkheid in de communicatie tegenover onze opdrachtgevers. Wanneer de eerste kennismaking positief bevalt, zullen wij overgaan naar de eerste fase en een ontwikkelvoorstel opstellen. Dit voorstel bestaat uit een sterk onderbouwde marktanalyse, waarbij we inzicht hebben in de kansen en bedreigingen voor uw applicatie idee. Daarnaast worden de doelgroepskenmerken voor uw applicatie ook in kaart gebracht en vertaald naar functionaliteiten die van betekenis zijn voor de app.

Tijdens de tweede fase wordt het marktonderzoek uit de eerste fase, in combinatie met brainstormsessies, samengevoegd tot de vormgeving van het idee. Beetje bij beetje wordt het concept bedacht en verder uitgewerkt, totdat het idee is uitgewerkt tot een waardevol product.

In de derde en laatste fase, gaan de programmeurs van start. Omdat u waarschijnlijk heeft gezocht op ‘app bedrijf België’, of een variant daarvan, is het misschien leuk om te weten dat we ook techneuten uit België in ons midden hebben. Sterker nog, in ons midden is een heuse mengelmoes te vinden aan personages met verschillende kwaliteiten én vaardigheden. Waar het ook om gaat, onze programmeurs spreken de benodigde talen om te komen tot een iOS, Android of Unity applicatie. Voordat de app tenslotte op de appstore wordt geplaatst, wordt de functionaliteit van de app uitvoerig getest. Wanneer alles naar wens is en werkt naar toebehoren, is het eindelijk tijd om de app te uploaden in de app store(s) van Apple en/of van Google Play.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

App laten maken bij DTT

Uw partner in het ontwikkelen van een app, is niet ver te vinden van België; DTT. Onze deur staat altijd open om vormgeving te geven aan uw idee. Wilt u gaan voor een eenvoudige app? Of heeft u een complexer idee? Qua moeilijkheidsgraad hebben wij van alles in ons portfolio staan. Een ding weten wij in ieder geval zeker, wanneer u een prachtige opdracht heeft, dan willen wij die ook zeer graag eren in ons uitgebreide portfolio.

Wilt u meer weten over het maken van een app via DTT? Neem dan contact met ons op. Onder een heerlijke kop koffie bespreken we graag de mogelijkheden omtrent het ontwikkelen van uw ideale app – bij ons op kantoor of in België.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.