App bouwer Vlaanderen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Uw app laten ontwikkelen bij DTT 

DTT staat voor betrouwbaarheid en klantgerichtheid. U als klant staat voor ons centraal. Wij zorgen voor een vertrouwde samenwerking, door transparant en betrokken met de klant om te gaan. Graag gaan wij met onze klanten in gesprek om verwachtingen te bespreken, zodat wij samen kunnen speculeren over hoe het traject zal verlopen. Binnen DTT werken wij namelijk aan de hand van drie verschillende

fases tijdens het ontwikkelen van een app. Startend aan het traject doen wij een marktonderzoek, daarop volgend een conceptontwikkeling en tot slot wordt het concept gerealiseerd. Tijdens de eerste fase zullen wij onderzoek doen naar de markt waarin uw applicatie zal functioneren. Omdat u waarschijnlijk heeft gezocht op ‘app bouwer Vlaanderen’ of iets vergelijkbaars met dat, zullen wij ons tijdens dit stadia focussen op deze omgeving. Hierbij kijken wij naar het budget dat u vrijstelt voor het maken van de app en de doelstellingen die u voor ogen heeft. Ook zullen de marketeers onder ons midden een analyse maken van de concurrenten binnen de branche. Hiervoor wordt gekeken naar de prestaties die zij leveren en welke positie zij aannemen in het veld. Op basis van dit onderzoek zullen wij u adviseren over een strategie voor de applicatie. Hoe de app het best gepositioneerd kan worden en hoe de app het best kan aansluiten bij de doelgroep zal in dit advies verwerkt worden.

De volgende fase zal ingaan op het maken van een concept. Met de bevindingen die tijdens het marktonderzoek zijn opgedaan, zal ons team gaan nadenken over de aankleding van de applicatie. Vanzelfsprekend is dat dit in nauw overleg met de klant gebeurd. De mening van onze klant is immers van groot belang. Na veel brainstormen en het uitschetsen van ideeën, komt er een compleet concept op tafel te liggen. Dit concept wordt in de volgende fase gerealiseerd.  

Voor de realisatie zullen onze programmeurs aan de slag gaan om uw iOS, Android of Unity applicatie tot werkelijkheid te brengen. Het team van DTT is voorzien van allerlei werknemers die overweg kunnen met verschillende talen. Of er nu PHP, CSS, Java, Objective-C of Swift kennis nodig is, DTT heeft het in huis.

Nadat alle stappen zijn doorlopen, wordt er uitvoerig getest of de app naar behoren werkt. Wanneer er bij het testen fouten zijn gevonden, worden deze verholpen. Zodra de applicatie perfect in elkaar zit en de klant tevreden is met het eindresultaat, kan deze in de app store(s) van Apple en Android geüpload worden.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Samenwerken met DTT 

Wilt u de samenwerking met DTT aangaan? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag in gesprek met u om de nodige zaken te bespreken.

Krijg alvast een beeld van het niveau waarop wij werken door een kijkje te nemen in ons portfolio. Wellicht staat uw applicatie hier binnenkort ook gepresenteerd.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.