App creëren

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Het creëren van jouw app

Of je nou als individu of als bedrijf een app wilt creëren, bij DTT ben je altijd welkom. In ons doen en laten zijn wij een echte partner, wij denken proactief met je mee, geven advies en zullen je tijdens het gehele traject van de app creatie begeleiden. We werken met passie aan de perfecte mix van techniek, strategie, design en creativiteit om zodoende succesvolle oplossingen te realiseren. Benieuwd naar hoe onze opdrachtgevers denken over de samenwerking met DTT? Lees dan onze referenties.

Bij DTT hebben we al mooie apps gecreëerd, zoals:

Greenpeace Koning Pinguïn AR app
Om extra aandacht te krijgen voor het beschermen van de Zuidpoolzee, het leefgebied van de pinguïns, heeft DTT in opdracht van Greenpeace de Koning Pinguïn Augmented Reality app ontwikkeld. Dit concept is vergelijkbaar met het populaire Pokémon GO, alleen gaat de gebruiker nu op zoek naar pinguïns. De route naar de pinguïns kan in Augmented Reality (AR) bekeken worden.

Pirates & Privateers Multiplay AR Game
Deze game neemt je mee in de wereld van ontdekking, avontuur en spanning. Ga met elkaar de strijd aan op een Augmented Reality speelveld of neem het op tegen een computergestuurd schip in singleplayer modus.

Hebban Boeken Community App
Hebban is de grootste én meest actieve boeken community van Nederland, daarom heeft DTT in samenwerking met Hebban de Hebban Boeken Community app uitgebracht. De app biedt de mogelijkheid om ratings, details en statistieken van boeken te kunnen vinden.

Wanneer je kiest voor DTT, zullen we na een eerste kennismaking beginnen met de ontwikkeling van een ‘workflow’. Een workflow is een functioneel ontwerp van alle schermen van jouw app. Hiermee willen wij de ultieme gebruikerservaring creëren en is een kritische blik essentieel, maar zeker ook jouw mening als klant. Wanneer de workflow is goedgekeurd, zullen we doorgaan naar het definitieve design van de app. Vervolgens wordt het stokje overgedragen aan onze developers om de app te creëren. Bij DTT beschikken we over een eigen team van app ontwikkelaars, dus de app zal in ons kantoor, in het hart van Amsterdam gemaakt worden. Wanneer de developers klaar zijn is het testen, testen en nog eens testen. In deze fase van het creatie proces worden bugs gedetecteerd en wordt de app bug vrij gemaakt voor de oplevering. Deze werkwijze resulteert in hoge scores in de app stores en daar zijn we natuurlijk erg trots op.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Jouw app laten creëren door DTT

Wij zijn klaar om jouw app te creëren! De zet is nu aan jou, neem vandaag nog contact met ons op. We gaan graag met je rond de tafel zitten om de wensen van jou, je bedrijf of je organisatie te bespreken. We brengen de kansen van de app graag voor je in kaart tijdens een vrijblijvend gesprek. Een app creëren? Bij DTT ben je gegarandeerd aan het juiste adres!

 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.