App idee

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Van app idee tot realisatie

 

Van app idee tot realisatie, DTT staat garant voor het conceptualiseren, ontwikkelen, designen, positioneren en promoten van uw app. Ons getalenteerde team staat klaar om uw uitdaging aan te gaan. Bent u benieuwd naar de ervaringen van vorige opdrachtgevers met DTT? Bekijk dan onze referenties.

Bij DTT zijn wij gericht op het afleveren van producten van hoge kwaliteit. Wij denken actief mee en denken kritisch na over de mogelijkheden en wensen. Daarnaast staan wij ten alle tijden in contact met u om u te begeleiden en te adviseren tijdens het ontwikkel proces en strategieën. Bij ons staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel, en wij vinden het daarom erg belangrijk om vaak beslissingen met u te overleggen en terug te koppelen, om zo transparantie en duidelijkheid te creëren.

Wij als DTT hebben door de jaren heen veel kijk gekregen op de markt en welke trends er spelen. Wij vinden het daarom erg belangrijk om vooraf grondig onderzoek te doen om te kijken wat de mogelijkheden zijn en om een eerste indicatie te krijgen of uw idee succesvol kan zijn. Tijdens dit onderzoek zullen wij kritisch kijken naar de bedreigingen en mogelijkheden voor uw app, en of wij de uitdaging aan gaan om uw app idee te realiseren. Wij zullen gedurende dit onderzoek veelvuldig in contact met u als opdrachtgever treden, met als doel samen een sterk concept neer te zetten, met een reëele kans op succes.

Wanneer wij samen met u een goed gevoel hebben over de mogelijkheden en functies van de app, zullen wij beginnen met de ‘workflow’. Tijdens dit proces zullen onze (user interface) designers vaak contact met u opnemen voor feedback. De workflow zal bestaan uit schetsen van alle schermen van de applicatie en de functionaliteiten die deze zal bevatten. Dit proces kan veel tijd vragen, maar is essentieel om te garanderen dat de app en de functies gebruiksvriendelijk en naar wens zijn. Op deze aspecten liggen bij ons de focus. Wanneer de definitieve designs zijn goedgekeurd door zowel u, dan zal ons team het development traject beginnen. Onder begeleiding van onze project managers werken wij toe naar een kwalitatief hoog eindproduct. Ook tijdens deze werkzaamheden staan wij paraat om met u te praten, overleg te plegen en vragen te beantwoorden.

Uiteindelijk zullen wij de apps lanceren in de twee app stores. DTT is natuurlijk geen full service app ontwikkelaar wanneer wij niet de promotie en marketing voor u kunnen regelen. Ook daarbij willen wij u graag een helpende hand toedienen. Graag helpen wij u en uw app een plekje te veroveren op de markt door de perfecte positionering en marketing strategieën te bepalen. Wij willen u namelijk garanderen dat uw app idee een succes zal worden.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

App idee uitwerken in Amsterdam

 

Met DTT kunt u uw app idee laten uitwerken in Amsterdam. Sinds 2010 is DTT actief in hartje Amsterdam vlak achter de Dam, als full service app ontwikkelaar waar klantgerichtheid een van onze kernpunten is. Wij zijn een resultaatgericht bedrijf met een team vol creativiteit en expertise op verschillende vlakken. Door de perfecte combinatie van kennis en ervaring binnen ons team, weten wij oplossingen te realiseren en een succesvol product af te leveren. Door de jaren heen hebben wij een mooi portfolio opgebouwd via diverse opdrachtgevers, die tevreden zijn over onze werkethiek, service en de kennis die wij tot onze beschikking hebben.

We bieden begeleiding en ondersteuning tijdens onze samenwerking, en houden hecht contact zowel voor, na, als tijdens de ontwikkelingen. Wij vinden het erg belangrijk om eerlijk en duidelijk te zijn richting u. We houden u op de hoogte over nieuwe ontwikkelingen en zijn altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden die u misschien heeft. DTT gaat voor het leveren van producten van hoge kwaliteit en het behouden van klantenrelaties door uitstekende service en ondersteuning te geven.

Wilt u meer weten over het maken en ontwikkelen van uw app idee? Dan nodigen wij u graag uit om de mogelijkheden en wensen van te bespreken. Tijdens het gesprek zullen wij kritisch kijken en analyseren of uw idee een kans tot slagen heeft. Wij als DTT gaan alleen uitdagingen en projecten aan die met succes afgerond kunnen worden. Neem vooral contact met ons op als u denkt dat uw app idee de nieuwe uitdaging is voor DTT.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.