App laten maken Vlaanderen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Een app laten maken voor uw bedrijf

DTT is een betrokken app maker in Vlaanderen en omgeving. Wij zijn erg resultaatgericht en eerlijk in ons doen en denken. Wij lopen niet weg voor een mooie uitdaging, maar wanneer iets niet mogelijk is dan zeggen wij dat ook gewoon. Eerlijkheid is een van de kwaliteiten die wij garanderen bij DTT, want wij maken graag apps waar beide partijen trots op kunnen zijn. Zo hebben wij bijvoorbeeld laatst een loyalty app voor Bagels & Beans ontwikkeld.

Tijdens het gehele traject van de app ontwikkeling zal ons team u begeleiden en adviseren. Wij werken graag aan een perfecte mix van strategie, techniek, creativiteit en design om zodoende een succesvolle app te maken. Daarom vinden wij het dan ook ten eerste zeer belangrijk om grondig onderzoek te doen, voordat we overgaan tot de ontwikkeling van een app. Met onze gestructureerde werkwijze garanderen wij een oplevering van uitstekende kwaliteit.

Binnen het ontwikkeltraject bij DTT, heeft de gebruikerservaring onze prioriteit. Dit is al terug te zien tijdens het ontwerpen en uitwerken van de app in de vorm van een workflow. Een workflow is een functioneel ontwerp van alle schermen die de app heeft. Ieder scherm weergeeft de functionaliteit en hoe de gebruiker tussen de verschillende schermen navigeert. De secure werkwijze wordt zeker beloond, zo worden de door DTT ontwikkelde apps zeer goed ontvangen door de gebruikers. Een mooi voorbeeld hiervan is de Ajax Fanzone app, welke een 4,4 scoort in de App Store met meer dan 3000 recensies.

Bij DTT is het algehele app ontwikkel proces verdeelt in drie fases. Deze drie fases zijn: het marktonderzoek, de concept fase en ten slotte de realisatie fase. Bij DTT wordt iedere fase secuur nagelopen omdat wij via deze werkwijze een mooie oplevering voor onze opdrachtgevers kunnen garanderen. De kans is groot dat u heeft gezocht met de zoekwoorden: ‘app laten maken Vlaanderen’, of een variant daarvan. Dan is het misschien ook leuk om te weten dat wij werknemers uit Vlaanderen in ons midden hebben. Bij DTT bevindt zich een ware mix van verschillende kwaliteiten en personages die beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om uw droom app tot leven te laten brengen.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

App laten maken door DTT

Uw partner in het maken van een app, is niet ver te vinden van Vlaanderen; DTT. Onze deur staat altijd open om uw idee te transformeren in een werkende app in de App of Play Store. Wij deinzen ook niet weg van een uitdaging, want qua moeilijkheidsgraad hebben wij van alles in ons portfolio staan. En wie weet, misschien staat uw app hier binnenkort ook wel tussen.

Wilt u meer weten over het maken van een app via DTT? Neem dan contact met ons op. Onder een kop koffie bespreken we graag de mogelijkheden omtrent het ontwikkelen van uw ideale app. Houdt u niet van koffie? Vrees dan niet, wij hebben ook een heerlijk thee assortiment. Natuurlijk is het ook mogelijk om af te spreken bij u in Vlaanderen.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.