Domotica app laten maken

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

DTT jouw Domotica app ontwikkelaar

We zijn erg benieuwd naar je ideeën voor een domotica app en zetten graag onze expertise in om jouw app idee om te zetten naar een app succes. Benieuwd wat voor apps DTT in het verleden ontwikkeld heeft? Neem dan een kijkje in ons portofolio.

Domotica gaat over hoe technologie huizen slimmer kan maken. Tegenwoordig hebben zelfs huishoudelijke apparaten (zoals een broodrooster bijvoorbeeld) intelligentie. Door de communicatie tussen alle apparaten kunnen processen in een huis geautomatiseerd worden. De benaming voor dit soort huizen zijn smart homes. Een domotica app kan ervoor zorgen dat het gehele dataverkeer tussen deze apparaten inzichtelijk en overzichtelijk wordt. Dit maakt het voor de eindgebruiker mogelijk om zijn huis geheel naar wens af te stemmen.  

Dankzij een vooruitstrevende blik heeft DTT altijd een antwoord op alle trends en ontwikkelingen op het gebied van apps. Een domotica app is daarom geen probleem voor DTT. In het verleden heeft DTT ook al een app ontwikkeld waarop vergelijkbare technologie is toegepast, een voorbeeld hiervan is de iProvèn health app. Deze app brengt alle gegevens die meetinstrumenten, zoals een thermometer en een bloeddrukmeter, verzamelen overzichtelijk in kaart. Daarnaast staat deze app in directe verbinding met een patiënten monitoringssysteem, hierdoor blijven zorgverleners ook continue geïnformeerd over de patiënt.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Domotica app laten maken door DTT

Bij DTT kan je met een gerust hart jouw domotica app laten maken. Met een team van developers, designers en testers zal er worden gezorgd dat er een hoogwaardige app wordt ontwikkeld die perfect aansluit op jouw wensen. Ook hoef je je geen zorgen te maken over of de app in de smaak valt bij de eindgebruiker. Bij DTT zien we de noodzaak in van het testen bij de doelgroep, waardoor we kunnen garanderen dat er een gebruiksvriendelijke app opgeleverd wordt. 

Een domotica app is het antwoord op de trend dat alle apparaten in jouw huishouden intelligenter worden. Deze app zal de spil worden in dit moderne huishouden en de eindgebruiker de controle geven om zijn woning aangenamer te maken

Neem vandaag nog contact met ons op en bespreek met ons de mogelijkheden voor jouw domotica app.

 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.