Reis apps

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Een reis app ontwikkelen bij DTT

Je hebt dus een idee voor een goede reis app en je bent op zoek naar een app ontwikkelaar die in staat is om een hoogwaardige reis app te ontwikkelen? Bij DTT begeleiden we je graag gedurende het gehele traject. Ons team zal proactief met je meedenken tijdens iedere fase van de ontwikkeling, zo hebben wij al een aantal mooie apps gemaakt die gebruik maken van mobiele GPS:

I Amsterdam Maps & Routes
Om de drukte in de Amsterdamse binnenstad te bestrijden heeft DTT in samenwerking met I Amsterdam de I Amsterdam Maps & Routes app ontwikkeld. Een app waarbij de gebruiker door middel van vragen en spellen door de stad heen wordt rondgeleid. Zo wordt de gebruiker naar bekende en minder bekende bezienswaardigheden van Amsterdam genavigeerd. Wanneer de gebruiker zich binnen 30 meter van een bezienswaardigheid bevindt wordt er een speciale challenge gepresenteerd in de vorm van video, audio of trivia.

Greenpeace Koning Pinguïn AR app
Om extra aandacht te krijgen voor de bescherming van de Zuidpoolzee, het leefgebied van de pinguïns, heeft DTT in opdracht van Greenpeace de Koning Pinguïn AR-app ontwikkeld. Via een Augmented Reality (AR) route gaat de gebruiker op zoek naar virtuele pinguïns. Verder bevat de applicatie leuke weetjes over verschillende soorten pinguïns en het leefgebied van de pinguïn.

Bij DTT willen we ons portfolio altijd blijven uitbreiden. Wanneer je ervoor kiest om een reis app bij DTT te laten maken, kunnen we je twee dingen garanderen: transparantie en eerlijkheid. Bij DTT geven wij je altijd onze eerlijke mening, want uiteindelijk willen we een app creëren waar we allebei trots op kunnen zijn. Als opdrachtgever blijf jij natuurlijk wel doorslaggevend, maar wij zullen advies geven wanneer nodig.

Wanneer je de samenwerking aangaat met DTT en er voldoende is gebrainstormd, zal ons Designteam eerst een ‘’workflow’’ creëren, dit is een ruwe schets van alle schermen van de app. Tijdens dit proces zal ons User Interface en User Experience team veelvuldig met je in contact zijn, want de feedback van onze opdrachtgever vinden wij zeer belangrijk. Nadat de designs definitief zijn goedgekeurd door beide partijen, zal het development proces van start gaan.

 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Van reis app idee naar een hit in de app store(s)

Of je nou bijvoorbeeld denkt aan een reis app met een vertaalfunctie, een reis app met wandelroutes, of iets totaal anders. Bij DTT helpen we je graag verder en staat de deur altijd open voor een vrijblijvend gesprek. Onder het genot van een warme kop koffie, nodigen we je graag uit om je reis app idee, wensen en behoeften te bespreken. Neem gerust contact met ons op via telefoon of per e-mail.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.