Apotheek app laten maken

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Gezondheidszorg specialist

DTT staat bekend als een veelzijdige app ontwikkelaar. Op het gebied van gezondheidszorg hebben wij voldoende aantoonbare ervaring opgedaan om jouw apotheek app concept te kunnen realiseren. Hieronder een greep uit onze voorgaande opleveringen:

Erasmus MC Clinical Challenge

De Erasmus MC Clinical Challenge is een toets applicatie voor studenten Geneeskunde en stelt hen in staat om te oefenen met lichamelijke onderzoeken. De app werd ontwikkeld voor iOS en Android en liet studenten diagnoses onder tijdsdruk stellen. Studenten werden beproefd op hun kunde met multiple choice vragen en videomateriaal. Aan het einde van een casus wordt een score berekend welke vergeleken kan worden met scores van medestudenten.

Hoes geocaching game

De Hoes geocaching game is een ander voorbeeld waarmee wij laten zien dat een apotheek app door ons laten maken de juiste beslissing is. Hoes heeft het doel om jongeren te laten nadenken over veilige seks. Het gevaar van SOA’s wordt onder aandacht gebracht door de app. De app geeft spelenderwijs voorlichting over de gevaren van onveilig seks. De app is ontwikkeld voor iOS en Android.

St. Jude Medical voorlichtingsgame

Met de St. Jude Medical voorlichtingsgame heeft DTT een medische kennisquiz ontwikkeld. Door middel van tekst, afbeeldingen en video’s worden artsen medische vraagstukken voorgelegd. Zo kunnen artsen in verschillende casussen beslissen of een patiënt een behandeling nodig heeft of niet. De voorlichtingsgame werd speciaal ontwikkeld voor de EuroPCR beurs in Parijs.

Dit zijn drie voorbeelden welke aantonen dat wij deskundig te werk gaan op het gebied van gezondheidszorg. Daarom is een apotheek app laten maken bij DTT een onderbouwde keuze. Om een apotheek app te maken hanteren we een transparante en gefaseerde werkwijze. Om onze kansen op succes te maximaliseren omvat onze aanpak een intensieve voorbereiding en een doordacht plan. Dit is dus inclusief:

·       Uitgebreid vooronderzoek

·       Uitgewerkt functioneel ontwerp

·       Modulaire en vaste prijs begroting op basis van open calculatie

·       Planning

Met deze aanpak wordt het concept tot in detail uitgewerkt en opgepakt door een multidisciplinair team.

 

 
BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Jouw apotheek app laten maken door DTT

Benieuwd naar de mogelijkheden om een apotheek app te laten maken bij DTT? We zetten de koffie alvast klaar. We bespreken graag de vrijblijvende mogelijkheden. Waardevolle inzichten die niet zomaar van het internet te plukken zijn, komen dan meestal aan de orde. Bovendien, degene die op Google hebben gezocht naar ‘apotheek app laten maken’ - of een variatie daarvan - hebben doorgaans nog veel meer (technische) vragen voor ons. DTT heeft de kennis en ervaring om voor jou snel helderheid te scheppen.

Aarzel niet langer en neem vandaag nog de eerste stap bij het laten maken van jouw apotheek app. Neem vrijblijvend contact met ons op via 020-68 221 34. Ons contactformulier vind je hier. Een apotheek app laten maken doe je bij DTT.

 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.