App development voor multinationals

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

DTT, app developer voor multinationals

DTT, app developer met ervaring in app development voor multinationals, is een app developer waarbij service, kwaliteit en een transparante en eerlijke communicatie hoog in het vaandel staan. DTT heeft hierdoor al vele succesvolle samenwerkingen gehad, wat ook terug te zien is in de referenties van onze vele opdrachtgevers.

Bij DTT leveren we een complete dienstverlening, van concept tot aan de app store. Deze dienstverlening bestaat uit een uitgebreid vooronderzoek om het concept te versterken en het op de juiste manier te positioneren. Na het verrichten van onderzoek zal er veel gebrainstormd worden en begint het concept steeds meer vorm te krijgen. De eerste uitkomst van dit creatieve proces en al het onderzoek, is een ‘workflow’. Een workflow is te zien als een soort bouwtekening van de app. Hierin is goed te zien of alle eisen en wensen goed zijn meegenomen in het ontwerp. In de laatste fase gaan de programmeurs de app bouwen. Een groot voordeel van DTT is dat we programmeurs in dienst hebben die voor alle populaire platformen een app kunnen maken, zoals iOS, Android en Hybride.

Met een open communicatie en proactieve houding zal DTT je betrekken bij het gehele traject. Jouw input wordt erg gewaardeerd en wij genieten ervan als we samen tot een eindproduct komen waar we trots op kunnen zijn.

Een soepele samenwerking, helder advies en een goede opvolging van jouw eisen en wensen is wat je van DTT kan verwachten. Geïnteresseerd in de apps die DTT ontwikkeld heeft? Bekijk ons portfolio.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT, gespecialiseerd in app development voor multinationals

Zoek je een partner die gespecialiseerd is in app development voor multinationals? Dan ben je bij DTT aan het juiste adres. Met een multidisciplinair team bestaande uit onder meer designers en developers kunnen we iedere uitdaging aan. Wil je een app die zorgt voor customer loyalty, een app waarmee je de klant een service aanbiedt of wil je een probleem aanpakken met gamification? Geen app idee is te complex met DTT als jouw app development partner.

Wij hebben in het verleden al apps ontwikkeld voor verschillende multinationals, ervaring die we maar al te graag inzetten om voor jouw bedrijf een hoogwaardige app te ontwikkelen. Maar wij zijn niet zomaar een app ontwikkelaar, wij bieden een volledige dienstverlening. Dit houdt in dat we je zullen bijstaan van concept tot aan de app store. Wij helpen je met de promotie en positionering van de app, doen gebruikerstesten bij de doelgroep en zorgen voor het onderhoud. Geïnteresseerd in DTT als jouw app development partner? Neem dan contact met ons op.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.