App laten maken Brussel

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Samenwerken met DTT

Samenwerken met DTT betekent een transparante en eerlijke samenwerking. U als opdrachtgever wordt te allen tijde op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Het is immers uw applicatie. U houdt de controle over uw app idee. De tevredenheid van de klant is bij ons van hoog belang. Daarom ontwikkelen wij de app volgens uw visie. Voorgaande opdrachtgevers zijn erg enthousiast over deze manier van samenwerken. Dit kunt u teruglezen in de referenties die zij hebben achtergelaten. Eerlijk zijn wij ook. DTT is niet bang voor een uitdaging, maar wanneer iets voor ons echt onmogelijk lijkt vertellen we u dat. We zullen geen beloftes maken die we niet kunnen nakomen. U kunt echter voor vele verschillende soorten applicaties bij ons terecht, weinig is te hoog gegrepen voor ons. U kunt bij DTT een app laten makenvoor verschillende platformen zoals: iPhone, iPad en

Android. Bij DTT zijn wij resultaatgericht en focussen we ons op het behalen van een eindresultaat van het hoogste niveau. DTT werkt volgens drie verschillende stadia om dit eindresultaat te behalen. Stadia één is het maken van een marktonderzoek, stadia twee is het vaststellen van een concept en stadia drie is het realiseren van het concept. Doormiddel van het doorlopen van deze drie fases, garanderen wij u op een succesvolle applicatie.

Bij de marktonderzoeksfase oriënteren wij ons op de mogelijkheden die aanwezig zijn. Hierbij kijken wij naar het budget en de doelstellingen die u voor de app heeft. Ons marketingteam gaat vervolgens aan de slag met het opstellen van een onderzoek, om de nodige zaken in kaart te brengen. Hierbij wordt er onderzocht hoe uw applicatie zich het best kan positioneren in de branche. Dit wordt gedaan door een analyse te maken van de belangrijkste concurrenten. Door dit te doen kan er bepaald worden hoe uw applicatie zich moet differentiëren van haar concurrenten, zodat deze door de doelgroep als uniek gezien wordt. Daarbij wordt er gekeken hoe de applicatie het best gepromoot kan. Omdat u waarschijnlijk heeft gezocht op ‘app laten maken Brussel’ of iets vergelijkbaars met dat, zullen wij ons tijdens dit stadia focussen op deze omgeving.

Op basis van de marktonderzoeksfase vindt er een conceptontwikkeling plaats. De creatievelingen onder ons zullen uw app-idee uitwerken tot in de kleinste details. Er wordt een volwaardig concept van gemaakt. U wordt uiteraard bij deze ontwikkelingen betrokken, zodat het team uw ideeën en wensen in de conceptualisering kan meenemen.

Nadat er een uitgewerkt concept op tafel ligt, kan uw applicatie tot leven gewekt worden. De programmeurs zullen aan de slag gaan met het realiseren van de applicatie. Moet de app gemaakt worden met PHP, CSS, Java, Objective-C of Swift? Voor DTT is dit geen probleem. De programmeurs hebben kennis van al deze talen.

Nu de applicatie een tastbare vorm heeft gekregen, moet deze eerst nog uitgebreid getest worden. Dit zit óók inbegrepen bij de alles-in-één service van DTT. Wij zullen uw applicatie uitvoerig testen. De gevonden fouten tijdens het testen worden verholpen, zodat de applicatie perfect en naar behoren werkt. Dit is echter een proces wat zich in de toekomst zal plaatsvinden. Voor nu is het belangrijk om bij het begin te beginnen. Heeft u bijvoorbeeld al een idee of uw app het best bij een native app of hybride app past? Wij geven u graag uitgebreid advies hierover.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Van idee naar beschikbaar in de app store

Wij willen graag sparren over uw idee bij een eerste kennismaking. Hierbij zullen wij proactief met u meedenken en kritisch zijn waar dat nodig is. Op die manier komen wij samen tot een sterk concept. 

Ons kantoor is gevestigd in hartje Amsterdam, vlak achter de Dam. Ons trouwe werkpaard, de Krups, staat ook al klaar om de lekkerste koffie voor u te zetten. Bent u al overtuigd?  Neem dan gerust contact op met ons via telefoon of per e-mail.

 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.