App ontwikkelen Vlaanderen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

DTT uw app ontwikkelaar in omgeving Vlaanderen

Graag gaat DTT met u in gesprek om samen te kijken naar een passende en hoogwaardige oplossing. Gedurende het hele traject zal DTT u als opdrachtgever meenemen in het proces; vanaf het eerste idee tot aan de nazorg. Ons team staat voor u paraat en is gedreven om het beste resultaat neer te zetten. Onze kernwaarden zijn eerlijkheid, betrouwbaarheid, transparantie en klantgerichtheid. Dit is ook terug te lezen in onze referenties, waar onze opdrachtgevers spreken over de oplossingen die hun geboden zijn, en over DTT zelf. 

Er zijn vele succesverhalen binnen DTT. Een voorbeeld hiervan is de KNHS dressuur- en menproeven app, een app die zich richt op het helpen van de ruiter bij het voorbereiden van een wedstrijd. De app is samen met professionals uit de ruiterwereld ontwikkeld om aan alle wensen van de ruiter te voldoen. En dat is gelukt; de app heeft al meer dan 1000 reviews en een gemiddelde beoordeling van 4.6 sterren, hiermee heeft de app de nummer 1 positie behaald in de iOS App-Store.

Maar ook de Ajax Fanzone app is razend populair en niet alleen bij de doorgewinterde Ajax-fan. Zo blijft elke Ajax-fan op de hoogte van het laatste voetbalnieuws, wedstrijdprogramma, uitslagen en statistieken. Binnen de app is het mogelijk om met andere Ajax-fans te discussiëren over de verschillende onderwerpen en is er een mogelijkheid om push notificaties te krijgen over zowel het nieuws als over de wedstrijden. Door de grote belangstelling heeft de app in zowel de categorie nieuws, als sport, de nummer 1 positie weten te bemachtigen.

De KPMG Fine II app oplossing is de door DTT verder ontwikkelde versie van de eerder verschenen KPMG Fine app. Naast het ontwerpen van een nieuwe vormgeving heeft DTT ook zorg gedragen over de ontwikkeling en de server oplossing. Met deze nieuwe versie van de app worden bedrijven geïnformeerd over kritische risicogebieden inzake internationale wet- en regelgeving. Zowel klanten als consultants van KPMG maken op dit moment gebruik van deze app als een extra ondersteuning bij het maken van beslissingen.

Om tot krachtige oplossingen te komen is het voor DTT erg belangrijk om in contact te blijven met de opdrachtgevers. Ons uitgebreide team van (user-interface) designers zal geregeld contact met u opnemen om feedback te verzamelen en vervolgens te verwerken. Het ontwikkelen van een goede ‘workflow’ vergt veel tijd en aandacht, hierbij helpen onze projectmanagers om alle processen te bewaken en leiden zij alles in goede banen. Het halen van de hoogste kwaliteit is van groot belang binnen DTT.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Uw app in de App Stores

Krijg een nog beter beeld van wat wij doen bij DTT, en bezoek nu ons portfolio. Hier vindt u de apps van onze diverse opdrachtgevers en de mogelijkheden die DTT biedt. Samen met DTT kunt u de volgende zijn die te vinden is in de App Stores. In nog geen twee uur bent u van Vlaanderen op ons centraal gelegen kantoor te Amsterdam. 

DTT wil graag met u het avontuur aan om tot de beste oplossing te komen. Uw app binnenkort in de App Stores? Neem dan contact met ons op en ga deze uitdaging aan.

 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.