Applicatie ontwikkelaar stage

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Applicatie ontwikkelaar stage in Amsterdam bij DTT

 

Eerst maar eens iets over onszelf. DTT heeft een jong en professioneel team dat bestaat uit verschillende specialisaties. Development (in alle soorten en maten), design, sales en online marketing professionals werken samen aan verschillende projecten. Dit betekend dat als je bij ons stage komt lopen, dat je niet alleen veel leert van je eigen vakgebied maar ook van andere vakgebieden.

Door de altijd veranderende en snelle app industrie werkt het DTT team in een rap tempo. Twee kernwoorden van DTT zijn resultaatgerichtheid en verantwoording. Dit betekend dat we ernaar streven om projecten snel en met hoge kwaliteit af te ronden. Denk jij dat je hier wel voor gemaakt bent? Lees dan hieronder door en kom erachter wat we jou bieden als development stagiair!

Als je een app development stage bij ons komt doen werk je…

  • In de altijd veranderende en moderne wereld van app ontwikkeling waar je constant nieuwe aspecten van jouw vak leert;
  • In het kloppend hart van Amsterdam (tussen Amsterdam Centraal en de Dam);
  • In een inspirerend kantoor dat samenwerking stimuleert (niet in hokjes);
  • In een internationale werkomgeving met veel buitenlandse collega’s en opdrachtgevers.

De stage vacatures die wij bieden op het gebied van app ontwikkeling zijn:

Als development stagiair werk je met Objective-C, Swift, Java, XML, PHP, MySQL, JavaScript, jQuery, HTML of CSS. Welke talen je precies gaat gebruiken is afhankelijk van de specialisatie waarin jij wilt stage lopen. Daarnaast vragen wij om kwaliteit en oog voor detail, wat volgens ons vanzelfsprekend is. Ook is er in en naast je projecten veel vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen in onderdelen waarop jij je wil specialiseren. Je kunt bijvoorbeeld aangeven dat je los van de programmeertalen die je al beheerst jezelf graag wil ontwikkelen in het volledig onder de knie krijgen van een andere taal. Dan krijg je bijvoorbeeld af en toe een klein/makkelijk project zodat je jezelf kunt ontwikkelen.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Is er kans op een baan na mijn stage?

 

Als je het erg goed doet bij DTT is het voor ons natuurlijk zonde om jou aan het einde van je stage zomaar te laten lopen. Bij DTT heb je dus een reële kans dat je een (bij)baan overhoudt aan je stage. Leuk weetje: bijna alle werknemers in het jonge DTT team zijn via hun stage aan een (bij)baan gekomen.

Lees bijvoorbeeld hier hoe oud iOS development stagiair Jordy zijn stage bij DTT heeft ervaren. Jordy heeft na zijn stage een contract bij DTT gekregen. Of lees hier de ervaringen van alle andere oud stagiaires. Voor een app ontwikkelaar stage ben je bij DTT op de juiste plek!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.