B2B app laten ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen B2B app laten maken bij DTT:

 

Bij DTT zijn wij gespecialiseerd in het designen en bouwen van geschikte apps voor enorm veel doeleinden binnen bedrijven. Deze apps kunnen voor veel bedrijven zeer handige uitkomsten bieden. Zo kunnen werkprocessen geautomatiseerd, statistieken kunnen met één klik worden gemonitord en het maken van afspraken is in een oogwenk gepiept. U kunt het zo gek niet bedenken en DTT maakt er werk van. DTT heeft onderhand veel B2B klanten kunnen voorzien van handige uitkomsten door de invoering van een app, met vele positieve reacties als gevolg. Waarom biedt DTT dan de beste oplossing wanneer er een B2B app geproduceerd moet worden?

Ruime ervaring B2B apps

DTT is een B2B app specialist die in de afgelopen jaren enorm veel ervaring heeft opgedaan. Door de productie van apps in verschillende segmenten voor verschillende bedrijven heeft DTT de app branche van verschillende kanten gezien wat ervoor gezorgd heeft dat het uitgegroeid is tot een ervaren en betrouwbaar bedrijf. DTT weet hierdoor heel goed hoe het bedrijven op de juiste manier kan voorzien van een passende app. DTT ontwikkeld apps met een breed scala aan functionaliteiten voor uiteenlopende doeleinden.

Een ander positief punt bij de B2B app productie van DTT is dat het gevraagde design vanuit een concept verwerkt wordt tot een werkende app die direct bruikbaar is voor uw bedrijf. Er hoeft dus geen andere schakel in gezet te worden en er kan direct met de app gewerkt worden.

Flexibel en meedenkend partner

Bij DTT zijn wij erop gebrand om onze klanten op hun wenken te bedienen. Naast het streven naar het een perfecte oplossing in de ogen van uw bedrijf zijn wij ook bereidt om mee te denken over uw product. Zo geven wij adviezen die ervoor kunnen zorgen dat uw product optimaal aansluit op uw bedrijf.

Ruime ervaring in complexe oplossingen

DTT gaat al een aantal jaren mee en heeft hierdoor vele kanten van de wereld van de apps in de bedrijvenwereld gezien. Dit zorgt ervoor dat DTT een enorm ervaren bedrijf is geworden die met passende oplossingen kan komen voor uw bedrijf. Met een efficiënt team wordt aan elke opdracht de juiste hoeveelheid aandacht geschonken om zo altijd tot een resultaatgericht eindproduct te komen. Dit heeft al meerdere malen gezorgd voor tevreden klanten!

 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

B2B app laten bouwen door DTT

 

Met het laten bouwen van een B2B app creëert u binding en vertrouwen met de klant en werknemer, dit stelt u als bedrijf in staat een waardevolle lange termijn relatie op te bouwen. Daarnaast kan een B2B app een stuk complexiteit wegnemen en kunnen bedrijven inspelen op de persoonlijke behoeftes van de eindgebruiker.

In ons portfolio zijn meerdere B2B apps terug te vinden, voor KPMG hebben wij een app ontwikkeld welke consultants ondersteunt tijdens hun vraaggesprekken met de klant en voor HG hebben wij een app ontwikkeld welke de vertegenwoordig op locatie ondersteunt tijdens het plaatsen van orders.

Bij DTT denken wij graag met u mee over de mogelijkheden voor het ontwikkelen van een B2B app. Bel of mail ons en kom langs op ons kantoor in Amsterdam om onder het genot van een kop koffie deze B2B app mogelijheden te bespreken. 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.