Bestel app

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen bestel app laten maken door DTT:

 

In het verleden hebben wij verschillende bestel apps ontwikkeld. We kunnen dus stellen dat DTT ruime ervaring heeft met bestel apps. Door deze opdrachten hebben wij de benodigde ervaringen verworven. Dit stelt ons in staat om voor jou de perfecte bestel app te ontwikkelen. Vele opdrachtgevers zijn je voorgegaan.

Voor HG hebben wij - tot grote tevredenheid - verschillende apps en websites gemaakt. Hiertoe behoren een webwinkel voor consumenten en de HG Sales app II. De webwinkel wordt wereldwijd gebruikt door consumenten. Een belangrijke functionaliteit van de webwinkel is dat consumenten snel en gemakkelijk tips kunnen inwinnen over hun producten. Zit de consument met een probleem, de webwinkel van HG adviseert en laat geschikte producten zien. Een tevreden consument is het gevolg. DTT is ook verantwoordelijk voor de vormgeving van de webwinkel. Wij hebben de webwinkel responsive gemaakt. Alle bezoekers kunnen de webwinkel goed weergeven op elk willekeurig apparaat. Dat is wel zo fijn.

Daarnaast hebben wij ook voor HG de ‘Sales app II’ ontwikkeld. Deze app is voor intern gebruik bij HG. De app wordt in heel Europa gebruikt op salesafdelingen van HG. Vertegenwoordigers kunnen orders invoeren, wijzigen, opzoeken en ondertekenen. Dit alles wordt verwerkt in een centraal systeem. Groot voordeel van dit systeem is dat het ook zonder internetverbinding functioneert. Zodra er weer een internetverbinding actief is worden de gegevens gesynchroniseerd met de centrale server.

Zoals onze eerdere ervaringen laten zien, DTT is een flexibele en meedenkende partner. Wij hebben ruime ervaring in complexe oplossingen, dit maakt ons een geschikte ontwikkelaar voor jouw bestel app. Nieuwsgierig? Kijk snel verder op onze website. Ons portfolio laat duidelijk zien tot welke mogelijkheden wij in staat zijn. Wij kunnen ook functionaliteiten op maat ontwikkelen.

Je bent altijd welkom om -geheel vrijblijvend- een keer bij ons langs te komen, de koffie staat altijd klaar. We willen graag naar jouw ideeën luisteren en samen bekijken we welke mogelijkheden er zijn. Heb je een beperkt budget, ook dan zijn we een geschikte partner. Wij geven aan hoeveel een bepaalde functie gaat kosten, je kan dan zelf bepalen welke functies van belang zijn, en welke eventueel geschrapt mogen worden. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Bestel app laten ontwikkelen 

 

DTT beschikt over een gedegen team bestaande uit ervaren app ontwikkelaars. Hierdoor zijn wij in staat apps ‘native’ te ontwikkelen voor onder andere iPhone, iPad, Android, Android tablet en HTML5.

Met een bestel app verkleint u de afstand tussen uw bedrijf en uw klant; klanten zijn sneller in staat een bestelling te doen. Een bestel app is een innovatie manier om uw business een flinke boost te geven. Daarnaast biedt een bestel app de mogelijkheid om mobiel te betalen bij uw bedrijf.

Wilt u meer informatie omtrent het laten ontwikkelen van een bestel app? Neem dan contact met ons op per telefoon of per e-mail. Of kom bij ons op de koffie in ons kantoor in Amsterdam. DTT helpt u graag om een bestel app te ontwikkelen.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.