Beurs app ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Beurs app laten maken door DTT:

Door onze ruime ervaring zijn wij de geschikte partner voor jouw mobiele oplossing. DTT heeft in het verleden vele apps en mobiele oplossingen mogen ontwikkelen voor grote ondernemingen. Deze apps zijn voor zowel intern gebruik als voor consumenten van belang. Zo hebben verschillende bedrijven waaronder ING al eerder gebuik gemaakt van het ontwikkelen van een beurs app. Deze app heeft er vervolgens voor gezorgd dat de bezoekers al goed op de hoogte waren van wat onze stand te bieden had. Dit heeft een hoop enthousiaste bezoekers opgeleverd.

Voor beurzen kunnen wij dan ook zeer geschikte apps maken. De app biedt vele mogelijkheden die ervoor zorgt dat bezoekers van jouw stand hun bezoek niet snel zullen vergeten. Met de app kunnen potentiële bezoekers bereikt worden waardoor er ook veel mogelijkheden zijn om te adverteren. Ook acties en promoties kunnen gecommuniceerd worden via een beurs app. Zo is de klant niet alleen op de hoogte van de activiteiten van jouw bedrijf op de beurs maar ook van de bedrijfsacties los van de beurs.

Op de dagen dat de beurs draait biedt een app ook vele mogelijkheden. Er kunnen interactieve campagnes gelanceerd worden via de app, de app kan extra informatie bieden over de beurs of plattegronden van de beurs weergeven en standhouders kunnen met elkaar in contact komen. Heb je zelf nog een leuke functie in gedachten, laat het ons weten! Wij bekijken graag welke mogelijkheden er zijn om jouw functie te implementeren.

Van concept tot in de app store zijn wij een betrouwbare partner. Bij DTT kun je kiezen voor een totaalpakket dat bestaat uit vele extra opties. Wij doen marktonderzoek voor je, geven tips over eventuele functies die interessant zijn om te implementeren, helpen je bij het promoten van de app, het opzetten van een eigen website, en het opzetten van eigen sociale netwerken daarnaast passen we SEO toe, denken mee over een verdienmodel en helpen je bij het schrijven van een persbericht. Dit stelt ons in staat om een succesvolle app te lanceren met de benodigde media-aandacht.

Geheel vrijblijvend hebben wij een gesprek met elkaar en bespreken wij welke opties er voor jouw app zijn. Vervolgens doen wij vooronderzoek en bieden we een offerte aan. De offerte is gedetailleerd en daarom kan je per functie een keuze maken of je hem wilt toevoegen.Ook na het lanceren van de app zijn wij een partij die je graag verder helpt. Ondanks uitvoerig testen kunnen bepaalde fouten in de app blijven zitten. Ook na updates van Apple en Google treden soms ook onverwachte problemen op. In de eerste maanden lossen wij deze geheel kosteloos voor je op. Je komt bij DTT dus niet voor vervelende verrassingen te staan, en dat is wel zo prettig.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Het laten bouwen van een beurs app

 

Bij DTT hebben wij alle benodigdheden om ook voor jouw bedrijf een ijzersterke beurs app te ontwikkelen die zorgt voor het gewenste resultaat. Het laten bouwen van een beurs app biedt jou verschillende mogelijkheden zoals het vergroten van jouw merkbekendheid of de mogelijkheid om bezoekers te informeren omtrent de bereikbaarheid, ticketverkoop, plattegrond, stand overzicht, sprekers, programma en nog veel meer. Bovenal biedt een beurs app jouw bedrijf unieke mogelijkheden om producten en/of diensten op een opvallende wijze onder de aandacht te brengen. DTT heeft al vele bedrijven voorzien van een beurs app wat ervoor heeft gezorgt dat wij beurs apps ontwikkelen met een team dat al veel ervaring op heeft gedaan. Een aantal voorbeelden van beurs apps in ons portfolio: St Jude Medical: Quiz app, Smolke:HTML5 spel, ING Marketing Dag: Evenement app. Nu je weet hoeveel een beurs app voor jouw bedrijf op kan leveren is het natuurlijk een slim plan om even de mogelijkheden door te nemen. DTT gaat graag met jou om de tafel zitten om de mogelijkheden voor een beurs app te bespreken. Beurs app ontwikkelen? Neem contact op met DTT!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.