Buitendienst app ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Buitendienst app laten maken door DTT:

 

Het inefficiënt omgaan met klantgegevens kan zorgen voor veel zoekwerk en bovendien veel tijdverlies. Daar is voor vrijwel elk bedrijf winst te behalen. Veel voorkomende handelingen zoals het plannen van afspraken, het vastleggen van bezoekverslagen en het invoeren van offertes en orders worden door een app veel makkelijker gemaakt. Is een buitendienst app de oplossing voor jouw bedrijf dan ben je bij DTT bij het juiste adres. Maar waarom is DTT dan de meest geschikte kandidaat voor de ontwikkeling van een buitendienst app?

Ruime ervaring buitendienst apps

Bij DTT zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van een enorm scala aan verschillende soorten apps, zo ook de buitendienst apps. Wij hebben al vele bedrijven voorzien van een buitendienst app die werkprocessen weldegelijk versnelde. Dit heeft ervoor gezorgd dat ons team ervaring opgedaan heeft in deze sector. Wij weten onderhand binnen no time wat de juiste oplossing is voor de klant. Zo hebben wij voor verschillende grote bedrijven al een buitendienst app gemaakt. Buitendienst apps ontwikkelt door DTT zijn bijvoorbeeld: HG order app, NSI inspectie app, KPMG Fine app, BAM HTML5 app.

Van concept tot in de app store

Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat jouw idee werkelijkheid wordt. Zo hoef jij als klant alleen een idee aan te leveren waar wij mee aan de slag kunnen. Op deze manier kunnen we elkaar aanvullen op tot een prachtig resultaat te komen. Wij zorgen er tevens voor dat jouw app direct beschikbaar is in de daarvoor bedoelde app store.

Flexibel en meedenkend partner

Naast de ontwikkeling van jouw buitendienst app zorgen wij ook voor ondersteuning tijdens het gehele proces. Wij denken mee met jouw concept en geven advies waar nodig. Zien wij bijvoorbeeld enkele aandachtspunten dan kijken wij op welke manier we dit anders aan kunnen pakken. Jij zelf blijft natuurlijk altijd de doorslaggevende persoon. Op deze manier komt er geheid een buitendienst app die zorgt voor het juiste resultaat.

Ruime ervaring in complexe oplossingen

Als app ontwikkelaar lopen wij vaak tegen verschillende moeilijkheden en problemen aan. Wij bij DTT weten hier echter heel erg goed mee om te gaan waardoor wij voor vrijwel elk probleem een gepaste oplossing hebben. Op het moment dat er een probleem geconstateerd wordt hebben wij meteen een oplossing klaarliggen. Bij DTT denken wij niet in problemen maar alleen in oplossingen!

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Het laten bouwen van een buitendienst app

 

Het laten bouwen van een buitendienst app biedt diverse voordelen voor jouw personeel. Met een buitendienst app is het bijvoorbeeld mogelijk om bij de klant aan tafel een presentatie te geven m.b.v. een tablet, orders aan te maken en te versturen, formulieren te ondertekenen, inspecties te voltooien, werkbonnen in te vullen en nog veel meer. Een buitendienst app verbetert en versnelt bestaande processen. Een aantal voorbeelden van buitendienst apps van DTT: HG order app, NSI inspectie app, KPMG Fine app, BAM HTML5 app. Bij DTT hebben we de nodige ervaring met het maken van een buitendienst app, klanten als HG, KPMG en NSI gingen jou voor. DTT heeft een gespecialiseerd team op gebied van het ontwikkelen en het opleveren van verschillende soorten apps op de verschillende platformen (iOS/Android//HTML5). Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via de telefoon of per mail. Ook ben je van harte welkom op ons kantoor in Amsterdam. Om een buitendienst app ontwikkelen te ontwikkelen ga je naar DTT!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.