Chatbot app laten ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Chatbot app laten ontwikkelen bij DTT

Jij wilt de klantervaring verrijken met een chatbot app? Dat is zeker mogelijk. DTT is een chatbot app ontwikkelaar met veel kennis en kunde, gevoel voor design en strategisch inzicht. Vele opdrachtgevers zijn jou al voor geweest en hebben naar volledige tevredenheid samengewerkt met DTT.

DTT is een strategisch partner die altijd voor jouw bedrijf klaar staat. DTT hecht namelijk veel waarde aan lange termijn relaties en zal nooit voor de quick wins gaan. Sterker nog, wij kunnen garanderen dat jouw app idee een app succes zal worden. Dit is een garantie die wij kunnen bieden door de manier waarop we opdrachten voor klanten uitvoeren. Vanuit de gedachte dat een goede voorbereiding het halve werk is, zal er in de eerste fase goed onderzoek gedaan worden naar de best practices. Het wiel hoeft namelijk niet opnieuw uitgevonden te worden, maar kan zeker wel verbeterd worden. Wij stellen een slimme strategie op, sterken jouw concept aan en zorgen voor een goede positionering. Vervolgens wordt het concept uitgewerkt in het ontwikkelvoorstel, wat eigenlijk een soort blauwdruk is van de chatbot app. Uiteraard is er genoeg ruimte om hier feedback op te geven, want wij vinden het belangrijk dat de chatbot app zo veel mogelijk aansluit bij jouw wensen. Als alles naar wens is, gaan we over naar de daadwerkelijke realisatie van de chatbot app. Ook in dit proces zullen er diverse iteraties zijn, een cruciale iteratie is het gebruikersonderzoek. Bij een app dat gefocust is op klantondersteuning, is het niet meer dan logisch dat gebruiksvriendelijkheid een belangrijke vereiste is. Door middel van gebruikerstesten weten we precies op welke punten de chatbot app verbeterd moet worden en kunnen we een chatbot ontwikkelen die de eindgebruiker een optimale ervaring biedt.   

Een chatbot app laten ontwikkelen door DTT is uiteraard een garantie op succes, maar ook de weg van idee naar realisatie laten wij soepel verlopen. Wij zullen altijd klaar staan voor vragen of feedback, je goed betrekken bij de ontwikkeling van jouw chatbot app en altijd open en transparant zijn in onze communicatie. Door onze toewijding en service kunnen we verzekeren dat je nooit voor verassingen zal komen te staan en met grote tevredenheid terugkijkt op onze samenwerking.

 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT, jouw chatbot app ontwikkelaar

Wil je een chatbot app laten ontwikkelen om de klantervaring te optimaliseren? Kom dan vandaag nog langs om de mogelijkheden te bespreken. Met onze specialisme op het snijvlak van techniek en creativiteit kunnen wij zeker wat voor jouw bedrijf betekenen. We beschikken over een groot development team die voor de platformen, iOS, Android en Hybride een chatbot app kunnen ontwikkelen. Verder hebben we een design team met een uitstekend oog voor een aantrekkelijk design en een marketing team die er voor zorgen dat jouw app de aandacht zal krijgen die het verdient. Geïnteresseerd in DTT als jouw chatbot app ontwikkelaar? Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken.

 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.