Eigen app idee realiseren en promoten

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Van een goed idee, naar succes in de app store

 

DTT ontwikkelt apps voor iPhone, iPad, Android, games en HTML5 en heeft op deze verschillende gebieden ruime ervaring. Wij zorgen ervoor dat jouw idee verder wordt uitgewerkt en ontwikkeld om deze vervolgens te introduceren in de app store; van concept tot in de app store. Ons ervaren team is er voor jou gedurende het gehele proces en zal je voorzien van goed onderbouwd advies en beschikt over de expertise de app een succes te laten worden. Het team is flexibel. proactief en staat altijd voor je klaar. Door onze ruime ervaring zijn wij voorbereid op complexere oplossingen, maar staan ook altijd open voor nieuwe uitdagingen! Heb je al gekeken naar ons portfolio en de tevreden reacties van eerdere klanten?

DTT helpt je niet alleen met de technische ontwikkeling van de app maar is een full service multimediabureau. Dit wil zeggen dat wij ook helpen met het introduceren van jouw app op de markt en alles wat hier bij komt kijken zoals marketing en promotie. Ons team beschikt over een sterke marketingachtergrond, creativiteit en heeft ervaring met het introduceren van nieuwe apps. Wij begrijpen hoe lastig dit kan zijn en staan daarom het gehele proces aan je zijde. Wij zijn er voor je en werken resultaatgericht naar je doelstellingen toe. DTT denkt proactief mee, geeft opbouwend advies en heeft een open communicatie.

Een voorbeeld van een app die wij hebben ontwikkeld, is Festive. Met de Festive app is de gebruiker altijd en overal op de hoogte van al het festival aanbod, hun favoriete artiesten en direct toegang tot de line-up, timetable en de plattegrond. De offline werking van de app zorgt ervoor dat de content altijd en overal beschikbaar is. Ideaal aangezien de verbinding op festivalterreinen vaak beperkt is. De enthousiaste festivalganger Micheal Webber zag de behoefte voor deze app, kwam naar DTT en samen hebben wij deze app tot stand gebracht. In de referenties kun je teruglezen waarom hij ons de juiste partij vond en tevreden was over de planning en samenwerking.

Dit is slechts een van de vele voorbeelden en wij zijn er trots op dat onze klanten zo tevreden zijn over de app ontwikkeling en samenwerking met DTT. Betrokkenheid, betrouwbaarheid, creativiteit, deskundigheid, eerlijkheid, flexibiliteit, helderheid, kwaliteit, meedenkend, partner, persoonlijke benadering, proactiviteit, professionaliteit, snelheid en transparantie; dit zijn een aantal steekwoorden die wij terug zien komen bij de referenties van onze opdrachtgevers. Om deze tevredenheid te creëren, houdt DTT een helder verwachtingsmanagement aan met een open en eerlijke communicatie. Dit betekent dat wij je altijd op de hoogte zullen houden van de ontwikkelingen omtrent jouw project en altijd te bereiken zijn via mail, telefoon en op kantoor. Wij gaan voor langetermijnrelaties en leveren kwaliteit; wij begrijpen dat dit het belangrijkst is voor jouw idee en dat je hiernaar op zoek bent.

Online marketing is de toekomst en daarom is het zeker interessant om hierin te investeren, daar is geen twijfel over mogelijk. DTT weet dit en beschikt over alle expertise om hier op in te spelen en er het meeste uit te halen voor jouw bedrijf en/of idee. Wij begrijpen dat niet iedereen beschikt over de technische vaardigheden om dit te realiseren of daar al zijn tijd aan wilt besteden, en daarom hebben wij DTT opgericht.

Zo hebben wij niet alleen Festive ontwikkeld, maar ook een wielercam app voor de Staatsloterij, een Ajax Fanzone app, een bevallingscoach app, een marketing dag app voor de ING, een muziekschool app en nog veel meer! Al onze apps vind je in ons app overzicht. Ben je nog steeds overtuigd en wil je je app idee realiseren en promoten? Maak dan binnenkort nog kennis met DTT.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT realiseert en promoot jouw app idee

 

DTT is er voor jou: wij zijn resultaatgericht, denken op de lange termijn en staan gedurende het gehele proces tot je beschikking. Wij hebben een jong team vol met ideeën, ervaring en expertise die je zullen helpen jouw idee verder te ontwikkelen tot een succesvolle app. Wij helpen niet alleen bij het creëren en ontwikkelen van de app, maar ook bij de marketingprocessen. DTT is er niet alleen om een app voor je ‘te maken’, wij zijn jouw team van begin tot eind, van idee tot succesvol in de app store.

Wil je meer info of een afspraak maken? Neem dan gelijk contact met ons op!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.