Energie app laten maken

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Energie app laten maken door DTT

DTT heeft door de jaren heen voor diverse grote merken succesvolle apps ontwikkeld. Dankzij deze ervaring zijn wij de juiste partner om jouw energie app te ontwikkelen. Bekijk de referenties om te zien hoe bedrijven die jou zijn voorgegaan een samenwerking met DTT hebben ervaren. Meer interesse in onze opleveringen? Neem dan een kijkje in ons portofolio.

Bij een energie app is het belangrijk dat de eindgebruikers direct inzicht krijgen in wat hun energieverbruik is. Een functie kan bijvoorbeeld zijn dat de eindgebruiker periodes kan vergelijken, hierdoor ziet die bijvoorbeeld wat het effect is van een feestje of een strenge winter op het energieverbruik. Maar er zijn vast wel meer nuttige functies te realiseren. Kom bij ons lang om de koppen bij elkaar te steken en dan maken we een energie app die perfect aansluit bij de wens van de doelgroep.

Een andere bepalende factor in het  succes van jouw app is gebruiksvriendelijkheid. Een intuïtief design is daarom ook iets wat we altijd ten doel stellen. Met een verfijnd gevoel voor design en door geregeld gebruikerstests uit te voeren, garanderen we een gebruiksvriendelijke app. Maar ook onze developers zijn hard bezig om ervoor te zorgen dat de app optimaal presteert, wat cruciaal is voor de gebruikerservaring.

En tot slot is het belangrijk dat jouw energie app de aandacht krijgt die het verdient Met een gedegen marketingachtergrond regelt DTT de positionering en promotie van jouw energie app.

 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT jouw energie app maker

Het laten maken van een energie app kan jouw bedrijf vooruit helpen. Het loont zich namelijk om de klant net die extra service te bieden, in de vorm van een energie app. Uiteindelijk is een tevreden klant het belangrijkste doel voor ieder bedrijf. Bij DTT begrijpen we dit en daarom staan wij ook voor jou klaar om samen een energie app te ontwikkelen.

DTT is een full- service app ontwikkelaar. Onze dienstverlening verloopt als volgt: we bespreken bij de kennismaking het gewenste concept en presenteren de werkwijze van DTT. Als er voldoende klik is doen we onderzoek om zo een juiste positionering voor de app te formuleren. En vervolgens maken we een bouwtekening voor de uiteindelijke app, dit noemen we een “workflow”. Op deze manier krijg je een goed idee hoe jouw energie app wordt vormgegeven en ga je op weg naar een succesvolle ontwikkeling van jouw energie app.  

Bij DTT hebben we een ruime ervaring opgebouwd in het maken van apps. Ben jij als energieaanbieder geïnteresseerd om een energie app te laten maken door DTT? Neem dan contact met ons op.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.