Foto app laten maken

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Laat jouw foto app ontwikkelen bij DTT

 

Omdat gewone foto's nou eenmaal wat saai aandoen, zijn er heel veel apps om jouw foto's mee te bewerken. Het is dan ook de kunst op jouw nieuwe foto app op te laten vallen. Dit kan door het bedenken van een uniek concept. Foto apps kunnen verschillen van een simpel bewerkprogramma tot aan een wereldwijd social media-platform. Voorbeelden van wereldberoemde foto apps zijn Snapchat en Instagram, deze apps zijn bij veel mensen terug te vinden op hun smartphone. App ontwikkelaar DTT zorgt vanzelfsprekend voor de ontwikkeling van jouw foto app maar biedt hiernaast nog veel meer aan. Zo kunnen wij jou tijdens ontwikkeling voorzien van adviezen en denken wij continu met jou mee. Daarnaast kan er gezorgd worden voor promotie zodat jouw app naamsbekendheid genereert. Waarom jij nog meer moet kiezen voor DTT als partner? Dat lees je hier:

Specialist in het leveren van kwaliteit

Bij DTT zijn wij niet tevreden tot wij denken dat wij jou een top app kunnen aanleveren. Tijdens de kennismaking zorgen wij dat wij alles zwart op wit hebben waardoor wij na het aangaan van een samenwerking direct aan de slag kunnen met jouw foto app. Ons jonge team is vervolgens dag in dag uit gefocust bezig met het vervullen van jouw wensen rondom de aanvraag van jouw foto app. Gedurende het gehele proces houden wij jou op de hoogte van de ontwikkeling en heb je de mogelijkheid om nog aanpassingen door te voeren. Zo zorgen wij dat elk door jou gewenst detail in jouw foto app verwerkt wordt. Onze vaardigheden gecombineerd met jouw creativiteit zullen samen zorgen voor een succesvolle app.

DTT beschikt over een ervaren team

Bij DTT hebben wij al een brede selectie aan apps ontwikkeld voor zowel bedrijven als particulieren. Zo hebben wij al een aantal apps voor grote opdrachtgevers in ons portfolio zitten waaronder: HG, Porsche en RIVM. De ontwikkeling van al deze apps heeft ervoor gezorgt dat wij tegenwoordig beschikken over een team vol ervaren werknemers. Dit team kan projecten snel oppakken en problemen snel verhelpen. Zo kan dit team ook jouw nieuwe foto app efficiënt op de markt brengen. Wij hebben ervaring met de ontwikkeling van apps voor verschillende besturingssystemen waaronder: iOS (iPhone & iPad), Android en HTML5. Dit zorgt ervoor dat jij jouw app aan kunt bieden aan een enorm brede doelgroep. Of men nou beschikt over een Iphone of een Samsung.

DTT denkt met jou mee

Zoals eerder gezegd biedt DTT meer aan dan alleen de ontwikkeling van een app. Tijdens de kennismaking kijken wij allereerst zeer aandachtig naar jouw concept waarna wij kijken of er enigszins ruimte is voor het verbeteren van bepaalde punten. Vervolgens voorzien wij jou van een nuttig advies waarin wij aangeven hoe wij jouw foto app kunnen laten uitbloeien tot een top app. Naast het geven van een advies denken wij gedurende het hele samenwerkingsproces mee en voorzien wij jou van onze kennis rondom de app branch. Op deze manier kunnen wij garanderen dat jouw app bij innovatief en bij de tijd is.

DTT is een full service bedrijf

Wat kun je verwachten van de ontwikkeling van een foto app bij DTT? Bij DTT streven wij ernaar onze klanten te voorzien van kwalitatieve en volledige apps. Je hoeft bij DTT dan ook niet bang te zijn dat er half werk wordt geleverd. Wij zorgen ervoor dat jouw concept, na de ontwikkeling, direct beschikbaar wordt voor de desbetreffende doelgroep. Zo hoeven er geen derden aan te pas te komen en kan je voor al je vragen altijd bij ons op kantoor terecht. DTT helpt jou naast ontwikkeling ook met promotie en marketing zaken om zo de populariteit te verhogen.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Foto app ontwikkelaar DTT

 

Denk jij hét idee te hebben voor een nieuwe innovatieve foto app en wil je dit laten verwezenlijken door een echte app specialist? Dan ben je bij DTT aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het designen en ontwikkelen van native apps geschikt voor iOS (iPhone & iPad), Android en HTML5. Ons jonge team is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van apps en weten dit te vertalen naar de ontwikkeling van nieuwe top apps. Op deze manier hebben wij al een aardig professioneel portfolio opgebouwd. Heb jij besloten op een app te laten ontwikkelen? Of wil je kijken wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op met DTT en plan een afspraak in bij ons op kantoor in Amsterdam.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.