GPS app ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

DTT als GPS app ontwikkelaar

 

Om van een smartphone een GPS te maken moet men op zoek naar een geschikte app. Deze apps kunnen mensen zowel voorzien van de juiste route als het ophalen van locaties. Opgehaalde locaties kunnen vervolgens makkelijk gedeeld worden met anderen waardoor men elkaar gemakkelijk kan vinden. Het toevoegen van een GPS functie aan jouw nieuwe app kan natuurlijk een leidende functie hebben maar kan ook een aanvullende functie hebben. Bedrijfsapps kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van een GPS functie die ervoor zorgt dat klanten snel toegang hebben tot de route naar het kantoor of naar het dichtstbijzijnde filiaal. Er kan dus ook gekozen voor een aanvullende GPS optie voor jouw app. DTT heeft al meerdere ervaringen met GPS apps en is daarom bekend met het vak. Ben jij nog niet overgehaald? Lees hier waarom jij voor DTT moet kiezen als partner:

DTT denkt mee met jouw concept

Wanneer jij kiest voor DTT als partner bespreken wij eerst tijdens een kennismaking wat de mogelijkheden zijn rondom jouw concept. Wat is de slagingskans? Waarvoor moet de GPS functie voor gaan dienen? Wat is er mogelijk met het door jou vastgestelde budget? En zo zal dit gesprek uiteindelijk leiden tot een duidelijk beeld van de door jouw bepaalde wensen omtrent de nieuwe GPS app. Wij voorzien jouw concept vervolgens van de eventueel nodige feedback met wellicht een aantal nuttige adviezen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jouw concept omgetoverd kan worden tot een succesvolle GPS app. Gedurende het gehele ontwikkelingsproces denken wij mee en houden wij jou op de hoogte van alle recente ontwikkelingen. Mochten wij, tijdens de ontwikkeling, ruimte zien voor verbetering van het concept dan laten wij dit altijd weten. Hierna ben jij degene die beslist of dit wel of niet moet worden geïmplementeerd.

DTT heeft ervaring met GPS apps

Omdat het DTT team, in opdracht van verschillende opdrachtgevers, al eerder GPS apps heeft ontwikkeld weten wij hier al veel van af. Daarnaast houden wij alle ontwikkelingen in de app business bij waardoor wij jou kunnen voorzien van belangrijke info. Zo kunnen wij na het aangaan van een samenwerking snel aan de slag en weten wij meteen wat er allemaal moet gebeuren. De ontwikkeling van jouw GPS app gebeurt vervolgens met volledige focus. Bij DTT hebben wij al zoals gezegd meerdere apps die werken met een GPS functie. Hier volgen een aantal voorbeelden. In ons portfolio zit onder meer de Hoes geocaching game. Deze app laat de gebruiker een game spelen waarbij er door de stad gelopen moet worden. Met behulp van de GPS functie merkt de app waar de gebruiker is en kan de app quests op locatie aanbieden. Dit is een voorbeeld van een app die zijn bestaansrecht te danken heeft aan GPS. Een voorbeeld van een app waar maar een klein deel van de app gebruik maakt van de GPS functie is de Tekenbeet app. Deze app is voornamelijk bedoeld voor voorlichting maar geef ook een pushbericht wanneer je in een gebied komt met een groter risico op teken. Deze laatste functie maakt gebruik van GPS.

DTT levert uitsluitend kwaliteit

DTT is al langere tijd werkzaam in de app ontwikkel branche wat ervoor heeft gezorgt dat wij als bedrijf uitgegroeid zijn tot een echte app specialist. Wij herkennen de behoeften van opdrachtgevers en kunnen hier snel en effectief mee aan het werk. Door middel van checken en testen van onze opleveringen zorgen wij ervoor dat deze compleet gefilterd worden op bugs en andere kinderziektes. Zo zorgen wij ervoor dat wij uitsluitend kwalitatieve opleveringen doen. Mochten er prompt toch nog vraagstukken opkomen dan staan wij bij DTT meteen paraat om jou verder te helpen.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Een GPS app ontwikkelen bij DTT

 

Bij de eerste kennismaking bespreken wij graag jouw idee omtrent de ontwikkeling van een GPS app. Een essentieel onderdeel binnen de ontwikkeling van een concept (inclusief GPS functie) is een goed onderbouwd onderzoek naar de huidige markt. Met dit onderzoek verkrijgen we inzicht in de kansen en bedreigingen voor uw app en zo ook de (on)mogelijkheden ervan. Na duidelijkheid betreffende het te ontwikkelen concept en het sluiten van een overeenkomst, gaat het DTT team hier zo snel mogelijk mee aan de bak. Gedurende het ontwikkelproces denken wij proactief met jou mee en zullen waar nodig erg kritisch zijn. Bij DTT nemen we geen opdrachten aan, als we er niet zeker van zijn deze succesvol te kunnen afronden. Dit geeft gelijk onze kernwaarden aan: eerlijkheid en transparantie. Wil jij een GPS app laten ontwikkelen? Aarzel dan niet langer een neem contact op met DTT.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.