Hotel app ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen hotel app laten maken bij DTT

 

 

Een app kan verschillende uitkomsten bieden voor uw hotel of hotelketen. Naast het feit dat het u een overzichtelijker beeld geeft van vrijwel alle zaken op de werkvloer, is het ook een goede uitkomst voor de klanten. Deze krijgen door een app de mogelijkheid om allerlei informatie op te halen via een paar klikken op hun laptop, smarthphone of tablet. Zo zal er zeer zeker ook sneller gekeken worden naar het aanbod omdat het toch maar een kleine moeite is. Wij bij DTT maken het mogelijk om een app te produceren die aan vrijwel alle wensen van u hotel kan voldoen. Wat maakt DTT dan zoveel beter dan de rest?

Ruime ervaring hotel apps
DTT gaat als bedrijf al wat langer mee en heeft meerdere opdrachten uit de hotelbranche verwezenlijkt. Dit heeft ervoor gezorgd dat DTT veel ervaring heeft in deze specifieke branche wat lijdt tot goede resultaten en positieve reacties. Wij bij DTT zijn erg resultaat gericht en luisteren exact naar de wensen van de klant. Op deze manier ontstaan er goede samenwerkingen die leiden tot geweldige producties en goede resultaten.

Van concept tot in de app store
Wanneer u een idee in gedachte heeft en dit wilt gaan realiseren kunnen wij er hier bij DTT meteen aandachtig mee aan de slag gaan. Als fullservicebureau zorgen wij er vervolgens voor dat u aanvraag snel geproduceerd wordt waarna de app meteen in gebruik genomen kan worden. Er hoeft dus geen extra schakel ingezet te worden.

Flexibel en meedenkend partner
Naast het produceren van het door u gewenste concept geven wij bij DTT ook nog eens uitgebreid advies over uw gewenste app wat kan helpen bij het bedenken van een ontwerp. Wij denken met u mee om zo tot een ontwerp te komen wat het gewenste resultaat zal boeken. Wij zijn hier zeer flexibel in en kunnen vrijwel alles naar wens aanpassen.

Ruime ervaring in complexe oplossingen
DTT heeft voor enorm veel bedrijven in verschillende sectoren producties geleverd. Dit heeft als gevolg dat wij ook ervaring hebben op veel verschillende gebieden. Zo weten wij onderhand voor vrijwel elk probleem een oplossing te vinden die past bij het desbetreffende bedrijf.

Nog niet overtuigd? Bekijk dan hier ons portfolio eens.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Hotel app laten bouwen door DTT

 

 

Waarom een hotel app laten ontwikkelen? Omdat een hotel app u ondersteund in de interactie met uw gast, denk bijvoorbeeld aan het mogelijk maken van reserveringen, online inchecken, informatieverstrekking bij conferenties en bijeenkomsten, loyalty programma’s, roomservice mogelijkheden, tips voor in de buurt (restaurants, winkels, theaters), het promoten van specials en het ontvangen van feedback. Wanneer dit alles in een overzichtelijke app terug te vinden is zullen klanten hier veel plezier van hebben en sneller terugkomen.

Bij DTT denken we graag met u mee over de mogelijkheden voor het ontwikkelen van een hotel app. Geïnteresseerd? Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden van een hotel app te bespreken.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.