Interne communicatie app ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen interne communicatie app laten maken bij DTT:

Bij DTT zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen rondom apps. Zo weten wij ook hoeveel extra’s de aanschaf van een interne communicatie app kan bieden. Doordat wij bij DTT al velen tevreden klanten voorzien hebben van een interne communicatie app kunnen wij garanderen dat wij ook een gepaste oplossing voor uw bedrijf hebben. Onze ruime ervaring op het gebied van interne communicatie apps heeft geleidt tot vele tevreden klanten. Zo hebben wij grote bedrijven als HG en KPMG voorzien van een verbeterde interne communicatie.

Van concept tot in de app store
Bij DTT maken wij het mogelijk van uw concept werkelijkheid te maken. Wij luisteren aandachtig naar wat uw wensen zijn en gaan hier direct mee aan de slag. Wij zorgen er als fullservice bedrijf voor dat u na de ontwikkeling direct gebruik kunt maken van uw nieuwe interne communicatie app. Uw app kan vervolgens gebruikt worden op verschillende platformen waaronder Android, iOS en HTML5. Zo wordt het voor elke wernemer mogelijk om gebruik te maken van de app.

Flexibel en meedenkend partner
Bij DTT geven wij u altijd vrijblijvend advies en denken wij mee over de juiste oplossing voor uw bedrijf. U bent natuurlijk vrij in het aanbrengen van uw eigen idee van een interne communicatie app, maar bij DTT willen wij u voorzien van de beste resultaten. Met behulp van een meedenkend team krijgen wij het voor elkaar om uw interne communicatie zo te ontwikkelen dat het op al uw bedrijfswensen aansluit!

Ruime ervaring in complexe oplossingen
Bij DTT zien wij vrijwel meteen welke vorm van een interne communicatie de juiste oplossing biedt voor uw bedrijf. Het vergemakkelijken van de interne communicatie via een app lijdt tot verbetering van de werkprocessen en een betere werksfeer.

Merkt u dat de interne communicatie in u bedrijf wel een boost kan gebruiken? Aarzel niet en bekijk wat de mogelijkheden zijn voor u bedrijf!

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Interne communicatie app voor uw organisatie

Met het ontwikkelen van een interne communicatie app, biedt uw organisatie werknemers de mogelijkheid om altijd op de hoogte te zijn van de laatste interne ontwikkelingen binnen het bedrijf. Verder kan een app bijvoorbeeld ondersteuning bieden bij het opvolgen van planningen of het organiseren van (papierloze) vergaderingen. Zie hiervoor ook onze E-vergadering app of e-learning app.

DTT beschikt over haar eigen team van app ontwikkelaars, waardoor wij in staat zijn snel een inschatting te maken m.b.t. de  mogelijkheden van uw interne communicatie app. Wilt u een interne communicatie app laten ontwikkelen? Neem dan contact met ons op of kom gerust eens langs bij ons in Amsterdam om de wensen van uw interne communicatie app te bespreken. 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.