Loyalty card app laten maken

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

DTT, jouw loyale partner en app ontwikkelaar.

Bij DTT hebben we het beste met jouw bedrijf voor. Wij zullen ons uiterste best doen om jouw (commerciële) doelstellingen te bewaken, dit houdt in dat we het vizier altijd op de lange termijn zullen behouden en een app opleveren van onderscheidende kwaliteit. Bij DTT gaan we namelijk niet voor de quick wins. Wij zullen met grote toewijding voor zorgen dat jouw app idee een app succes wordt.  

Om te beginnen is het laten maken van een loyalty card app al een fantastisch idee. Jij kan de klanten korting geven en tegelijkertijd genereer je meer aandacht ten opzichte van jouw product en service, wordt het imago van jouw bedrijf beter en creëer je meer klanttevredenheid. Kortom: een win-win! Uiteraard zijn er meer bedrijven die hetzelfde hebben gedaan. Bij DTT hebben we voor een hele rits bedrijven, waaronder Famiflora, Bagels & Beans en Doppio, loyalty apps ontwikkeld. Natuurlijk denk je nu, hoe kan mijn loyalty card app nog onderscheidend zijn? No worries. Bij DTT hebben we een ijzersterk marketingteam dat een uitstekende positioneringstrategie voor jou zal formuleren. Bovendien levert het alleen maar voordelen op dat veel andere bedrijven al een loyalty card app hebben ontwikkeld. Het betekent namelijk dat de weg eigenlijk geplaveid is voor jou! Met een uitgebreid overzicht van best cases weten we exact wat nodig is om jouw loyalty card app idee te laten slagen.

Naast hoogwaardige opleveringen, hebben we ook een uitstekende reputatie wat betreft service. Dit komt doordat we zij-aan-zij werken met de klant. We communiceren open en transparant, luisteren pro- actief naar de wensen en ideeën van de klant en zijn altijd beschikbaar voor vragen en opmerkingen.

 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT- Ervaring en kunde in het maken van loyalty card apps

Bij DTT kan je je loyalty card app met een gerust hart laten maken. Met onze ervaring en kunde zullen we een loyalty card app maken die volledig aan jouw verwachtingen voldoet. Niets maakt ons gelukkiger dan wanneer de loyalty card app perfect is afgestemd aan jouw wensen en de wensen van de eindgebruiker. Om zeker te stellen dat de loyalty card app aan jouw verwachtingen zal blijven voldoen, betrekken we je zo goed mogelijk bij het ontwikkeltraject. Een belangrijke mijlpaal in onze samenwerking is de oplevering van de workflow, een soort blauwdruk van de app. Wij zullen deze workflow presenteren aan jou en vervolgens bepalen we samen hoe het concept en de workflow verder kunnen worden aangescherpt, aangevuld en verbeterd. Voor de afstemming met de doelgroep voeren we gebruikerstesten uit. Met deze gebruikerstesten weten we waar de loyalty card verbeterd moet worden op gebied van interactie, userinterface en gebruiksvriendelijkheid.

Klaar om een loyalty card app uit te brengen die zorgt voor meer klantenbinding en een beter imago van jouw bedrijf? Wacht dan niet langer en laat je loyalty card app maken door DTT. Neem vandaag nog contact op om een vrijblijvende afspraak te maken.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.