Mobile generation app

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Mobile generation app ontwikkelaar

 

De keuze voor mobgen app ontwikkelaar DTT is de keuze voor een kwalitatief hoogstaande oplossing, en partner voor de lange termijn. Met onze korte communicatielijnen en eerlijke en resultaatgerichte houding zorgen wij ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de relevante ontwikkelingen binnen DTT en de mobiele markt. Ons gemotiveerde team bestaat niet alleen uit developers, maar ook uit zeer ervaren en professionele designers, project managers en marketeers. Ideaal voor de mobiele generatie, hiermee garanderen we een app die er niet alleen goed uit ziet maar vooral zeer gebruikersvriendelijk is. Een kijkje in ons portfolio geeft weer tot waar ons team toe in staat is.

Time4clocks is een app die het beste uit design en ontwikkeling haalt, met een zeer positieve referentie van de opdrachtgever als gevolg. De acht klokken binnen de applicatie laten op een non-traditionele manier de lokale tijd zien. De klokken zijn niet alleen functioneel, maar bevatten ook nog een puzzelelement. Deze gamemodule laat gebruikers toe zo snel mogelijk tijdpuzzels op te lossen.

Op onze referentiepagina vindt u o.a. de ervaring terug van onze samenwerking met Valtifest. Deze festival app was een van de eerste grote Nederlandse mobiele festivalapplicatie. De applicatie was speciaal ontwikkeld voor het Valtifest 2012; een muziekfestival waar een groot deel van de Nederlandse mobgen zich elk jaar weer op verheugt. De app was de perfecte mix tussen bruikbaarheid en design, vooral de gebruiksvriendelijkheid werd zeer goed gewaardeerd. Zo bevatte de app o.a. een plattegrond en programmaoverzicht. Op het programmaoverzicht kon de gebruiker klikken op de act die hij dacht bij te willen wonen. De gebruiker kreeg dan een foto te zien en informatie te lezen over de artiest. Op zo’n artiestenpagina kreeg de gebruiker daarnaast de mogelijkheid om hun muziek te luisteren op de SoundCloud, de artiesten hun laatste statusberichten te lezen op hun Facebook- en Twitter-profielen, en om een alarm te zetten vlak voordat het optreden begint.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Mobile generation app ontwikkelaar Amsterdam

 

Ons gemotiveerde marketingteam houdt continue de laatste trends op het gebied van app ontwikkeling bij. Komt u dan ook voor een vrijblijvend gesprek bij ons op bezoek, wij sparren graag met u mee over uw app idee en voorzien u graag van advies. Van conceptontwikkeling tot ver na de publicatie van de app is DTT uw ontwikkelpartner. Samen zorgen wij ervoor dat uw concept een (financieel) rendabele en onderscheidende app wordt. Met onze ervaring weten wij precies wat nodig is om van uw app idee een succes te maken.

Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek luisteren wij kritisch naar uw app idee. Na de introductie van uw bedrijf en de app, geven wij direct onze eerlijke feedback. Resultaatgericht zullen wij uw app onder de loep nemen, en geven wij onze ideeën door voor een betere mobgen user experience. Daarna bekijken wij de zakelijke mogelijkheden van uw app. Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat de app uw investering waard is? En bent u na het eerste gesprek overtuigd, dan beginnen wij meteen met het primaire onderzoek.

DTT is uw mobgen app ontwikkelaar voor een snelle, en kwalitatief hoogstaande app aflevering. Laat ons van uw app idee horen door contact met ons op te nemen. Een app voor de mobile generation ontwikkelen? DTT!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.