Nieuws app ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Waarom een nieuws app ontwikkelen bij DTT

 

Sinds enkele jaren zijn wij actief op de markt van het ontwikkelen van mobiele apps en weboplossingen. Wij zijn een full service multimedia bureau. Ons totaalpakket heeft geleid tot een uiteenlopende mix van opdrachtgevers. Tot onze klantenkring behoren namelijk zowel multinationals, MKB’ers, overheden als particulieren. We hebben meerdere grote successen gehad en onze apps worden doorgaans goed beoordeeld in de App Store.

DTT heeft onder meer ervaring in het ontwikkelen van nieuws apps. We ontwikkelen nieuws apps voor verschillende platformen als iOS, Android en HTML5. Een nieuws app kan verschillende functies bevatten voor jouw klanten. Zo kunnen we onder andere filters op categorieën toevoegen. Denk daarbij aan: meest bekeken, foto’s en video’s. Ook kun je ervoor kiezen om in de app de mogelijkheid aan te bieden om reacties te plaatsen en deze te liken.

Verder kunnen we in jouw app pushnotificaties implementeren dat je jouw app-gebruikers snel en makkelijk kunt bereiken. Daarnaast zijn er vele andere app functies die wij graag voor jou ontwikkelen om jouw nieuws app te onderscheiden en er een unieke ervaring van te maken. We helpen je graag met het bedenken en kiezen voor de juiste functies voor de app om zo een nieuws app te ontwikkelen die aansluit bij jouw wensen. Want bij DTT staan de wensen van de klant altijd centraal. Naast onze enorme scala aan mogelijkheden die wij jouw nieuws app kunnen bieden, denken wij ook graag mee om de kans op een succesvolle en winstgevende app te vergroten en optimaliseren door middel van het effectief inzetten van marketing. Wij begeleiden je gedurende het hele traject; van het eerste nieuws app-idee, het design tot realisatie.

Bij DTT weten we exact wat er nodig is om een sterke app te maken. Bekijk eventueel onze portfolio die we in de afgelopen 5 jaar hebben opgebouwd om een duidelijk beeld te krijgen van wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij helpen graag mee om van jouw nieuws app een succes te maken. DTT, resultaatgericht nieuws app ontwikkelaar, staat altijd voor jou klaar!

Jouw nieuws app ontwikkelen

Het mobiel app-gebruik is wereldwijd flink toegenomen. Speel hierop in en bereik snel en gemakkelijk een groot publiek met jouw nieuws app. Een nieuws app is snel beschikbaar en altijd up-to-date. Door onze ervaring met de ontwikkeling van onder andere nieuws apps is DTT hiervoor de geschikte partner. Bij DTT bespreken we met jou graag de mogelijkheden omtrent een nieuws app.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Ontwikkelaar in Amsterdam

 

Als ervaren app ontwikkelaar Amsterdam en omstreken, weten we bij DTT hoe belangrijk flexibiliteit is tijdens het uitvoeren van de opdracht. Bij ons heb je de vrijheid om jouw verbeterpunten/wensen aan te brengen. We beschikken over een eigen team van app ontwikkelaars. Hierdoor zijn wij in staat een inschatting te maken met betrekking tot de mogelijkheden en onmogelijkheden van jouw app. Je kan ervan uitgaan dat je altijd serieus wordt behandeld.

Ons streven is om altijd de mooiste apps op te leveren. Indien we ons streven niet na kunnen komen, dan zullen we de opdracht niet accepteren. Onze kernwaarden zijn dan ook eerlijkheid en transparantie. Verder heeft DTT een ruime ervaring in het ontwikkelen van zowel iOS als Android applicaties en HTML5. DTT verplaatst zich in jouw situatie zodat we optimaal invulling kunnen geven aan de doelstellingen die je voor ogen hebt. Wij werken met passie aan een optimale mix van techniek, strategie en creativiteit. Bekijk eventueel onze substantiële portfolio om te zien waar wij toe in staat zijn. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor de ontwikkeling van een app in de nieuwssector? Neem dan gerust contact op zodat we samen tot de optimale oplossing kunnen komen voor de ontwikkeling van jouw nieuws-app. Graag gaan wij met je om de tafel voor de ontwikkeling van een unieke nieuws app afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.