Order app

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen order app laten maken door DTT:

 

Op zoek naar een app ontwikkelaar in Amsterdam, die in staat is uw order app op een hoogwaardige manier te ontwikkelen? DTT is graag uw partner gedurende het gehele traject; van het eerste idee, het design tot aan de realisatie. Ons team denkt graag proactief met u mee, tijdens elke fase van de ontwikkeling. Tevens staan we u bij in het uitdenken van een concept en marketingplan. Het ontwikkelen van een order app bij DTT brengt veel voordelen met zich mee. Een aantal voordelen kunt u hieronder vinden.

- DTT heeft ruime ervaring in het maken van order (web-) apps. Zo zijn er voor HG meerdere projecten succesvol afgerond en worden er nog steeds producten opgeleverd. De HG Order app bijvoorbeeld, ondersteunt de sales afdeling van HG bij het invoeren en versturen van orders op locatie. De HG Order Portal web app wordt gebruikt door retailers om producten en promoties van HG te kunnen bekijken en bestellen. De HG Sales app II is een doorontwikkeling op de HG Order app voor Android tablet. Met de HG Sales app II kunnen vertegenwoordigers via een tablet bestellingen invoeren, afspraken maken over de aflevering van de bestelde producten, orders ondertekenen en orders versturen naar het centrale ordersysteem van HG. Op dit moment wordt er ook een wereldwijde webshop voor HG ontwikkeld. De HG webshop zal gebruikt worden door particuliere consumenten.

Van concept tot in de app store. DTT is uw partner tijdens het gehele app ontwikkel traject. Dit betekent dat wij je bijstaan van af het concept tot de oplevering in de app store en verder.

- Tijdens het ontwikkeltraject van uw order app fungeert DTT graag als flexibel en meedenkend partner. Zo helpen wij u graag met het optimaal uitwerken van het concept voor een order app. Het realiseren van een sterk concept kan erg lastig zijn. De aanwezigheid van een ervaringsdeskundige, in dit geval DTT, is dan ook zeker aan te raden.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Order app laten ontwikkelen

Bij DTT kunt u uw order app laten ontwikkelen. Wij ontwikkelen order apps voor diverse ‘native’ platformen, zoals: iPhoneiPadAndroidAndroid tablet en HTML5.

Naast het order proces kan een order app tevens de mogelijkheid bieden acties en aanbiedingen via push berichten te communiceren naar uw klanten. Hierdoor zal uw order app veel waarde toevoegen aan uw bedrijf.

Met onze gedegen marketing achtergrond zijn wij, naast het ontwikkelen van een order app, in staat de distributie in de app stores te verzorgen. Hierdoor zal het succes van uw order app worden vergroot. 

In ons kantoor in Amsterdam zouden we graag met u, onder het genot van een kopje kopie, sparren over uw order app idee. U kunt contact met ons opnemen per telefoon of per e-mail. DTT is de aangewezen app ontwikkelaar als het gaat om een order app ontwikkelen. 

 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.