Personeels app ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen personeels app laten maken bij DTT:

 

DTT is een hooggewaardeerde appontwikkelaar die al voor vele grote bedrijven opdrachten heeft uit moeten voeren. Zo hebben wij apps geleverd aan bedrijven zoals bijvoorbeeld KPMG en HG. Vele bedrijven zijn op zoek naar een app die de interne personeelsprocessen efficiënter kan laten verlopen. Het verbeteren van de personeelszaken zal op lange termijn lijden tot positieve resultaten. Bij DTT zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van apps voor allerlei doeleinden waaronder het verbeteren van de personeelszaken.

Ruime ervaring personeels apps

DTT heeft al vele bedrijven voorzien van een app die die personeels zaken verbeterd. Dit heeft enorm veel positieve resultaten als gevolg gehad. Een bedrijf als geheel heeft vanzelfsprekend veel baat bij een personeels app maar vooral het personeel plukt er de vruchten van. Effectieve communicatie lijdt namelijk tot een verbetering van de werksfeer.

Van concept tot in de app store

Bij DTT doen wij niet aan half werk. Wij adviseren jou allereerst over de manier waarop jij het best een personeels app kunt doorvoeren in jou bedrijf. Vervolgens gaan wij aan de bak met jouw concept en zorgen wij ervoor dat dit uitgewerkt wordt tot een goedwerkende app. Deze app moet er vervolgens voor zorgen dat jou personeel efficiënter te werk kan gaan.

Flexibel en meedenkend partner

Naast het geven van advies denken wij gedurende het hele ontwikkelingsproces van jouw personeels app mee over zaken als bijvoorbeeld design en functies. Zo kunnen wij elkaar aanvullen om zo tot de ideale app te komen die zal zorgen voor het gewenste resultaat.

Ruime ervaring in complexe oplossingen

Bij DTT komen wij tijdens de ontwikkeling vaak complexe situaties tegen die opgelost moeten worden. Wij staan er dan ook om bekend om deze situaties te bestrijden met creatieve oplossingen. Ons team vult elkaar perfect aan waardoor wij in een snelle tijd jouw app werkend en wel in de app store aan kunnen bieden.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Een personeels-app voor uw organisatie laten ontwikkelen?

Waar bedrijven hen werknemers vroeger vaak informeerder en briefden via een nieuwsbrief of de mail kan dit tegenwoordig veel makkelijker. Dit kan namelijk tegenwoordig door middel van een app voor je smartphone, tablet of laptop. Via deze digitale route weten bedrijven hun medewerkers effectiever te informeren dan daarvoor. Ook kunnen ze er mee bijhouden of medewerkers de informatie wel bekeken hebben, en of ze de berichten begrepen hebben. Dit zorgt voor een veel gemakkelijkere manier van communiceren en maakt ook het monitoren van de werknemers eenvoudiger.

DTT heeft de nodige ervaring met het ontwikkelen van een app voor personeel op de werkvloer. Zo hebben wij een app gemaakt voor NSI, waarbij werkprocessen worden versneld en vereenvoudigd. Ook voor KPMG hebben wij een app ontwikkeld, welke consultants ondersteunt tijdens vraaggesprekken met de cliënt.


DTT denkt graag met jou mee over de ontwikkeling van uw personeels-app en voorziet je van professioneel advies. Binnen DTT zijn wij op de hoogte van de laatste trends op het gebied van app ontwikkeling. Wij zijn in staat jouw personeel app ‘native’ te ontwikkelen op drie verschillende platformen; iOS (iPad & iPhone), Android, en HTML5. Wil jij een app laten ontwikkelen die jouw personeel beter te laat functioneren met dank aan een betere vorm van communicatie? Twijfel dan niet en neem contact met ons op of bezoek ons kantoor in Amsterdam.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.