Portfolio presentatie app ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen portfolio presentatie app laten maken bij DTT:

Wij bij DTT weten hoe wij producten of diensten kunnen presenteren. Bekijk daarom vooral ook ons eigen portfolio. Dit is een manier om te reeds ontwikkelde diensten te presenteren. In ons portfolio vind je vervolgens weer andere portfolio presentatie apps. Een bekend voorbeeld hiervan is Blokster. Blokster is, zoals wij het noemen, Tinder voor huizen. De gebruiker ziet heel overzichtelijk de woningen die in het verkocht of verhuurd worden door de opdrachtgever. De opdrachtgevers Eigen Haard, Alliantie, deKey en Stadsgenoot hebben hun krachten gebundeld voor deze portfolio app die de overspannen woningmarkt van Amsterdam weer een stap verder helpt. 

Big data als portfolio app

Een andere app waar wij wat speciale aandacht aan willen geven is GRIP. GRIP is een initiatief van vastgoedmanager Cleverstone. Cleverstone gelooft in het presenteren van big data. Data is namelijk beschikbaar, maar wordt zelden overzichtelijk getoond. Dit is uniek aan de GRIP app. Heb jij ook informatie of gegevens die je op een representatieve wijze aan je klanten wil tonen? Schroom niet en neem contact op met ons.

Presenteren met een app

We hebben nog meer voorbeelden en ideeën over hoe allerlei typen producten gepresenteerd kunnen worden. Je bent bij ons altijd welkom om te praten over jouw initiatief of om onze ervaring als klankbord in te zetten om jouw app concept verder te brengen. Face to face kunnen wij voor jou relevante informatie delen. Laat je inspireren door met ons contact op te nemen. 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Waarom een Portfolio presentatie app?

Het laten ontwikkelen van een portfolio app biedt bedrijven en organisaties vele nieuwe mogelijkheden. Een portfolio app zorgt ervoor dat een bedrijf of organisatie op een makkelijke en innovatieve manier een portfolio kan presenteren. Een aantal andere relevante voorbeeld apps: BAM inspiratie app en de KPMG fine app.

Bij DTT beschikken we over sterke inhoudelijke technische kennis en een gedegen marketingachtergrond. Hierdoor zijn we in staat om met jou te sparren over het concept, de positionering, het verdienmodel en de doelgroep van de app. Geïnteresseerd in een portfolio presentatie app? Twijfel dan niet en neem contact met ons op of bezoek ons kantoor in Amsterdam om de wensen van jouw portfolio app te bespreken. 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.