Reservering app laten ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Reservering app laten maken door DTT:

 

Wij zijn niet onbekend met reservering apps. Er is een web tool uit ons portfolio die wij hier een speciaal podium willen geven: NSI Parxx. Dé reservering app voor zowel klanten als receptionistes om op een overzichtelijke manier te reserveren en boeken. Wat er dan wordt gereserveerd? NSI is een vastgoedclub die meerdere panden in het beheer heeft. Klanten kunnen binnen deze panden een ruimte huren. In sommige gevallen hebben klanten aan enkel een ruimte niet genoeg. Geen probleem! Via de NSI web tool kunnen klanten en receptionistes ook materiaal reserveren. Denk hierbij aan white boards en koffie of catering arrangementen. Daar houdt het niet op, je kunt met de app zelfs en parkeerplekken reserveren voor jezelf en eventuele gasten.

Soorten reservering apps 

Er zijn veel meer mogelijkheden met een reservering app. Denk bijvoorbeeld aan het reserveren van klanten in een restaurant, het reserveren van afspraken bij een kapper of schoonheidsspecialist of het boeken van een ander type afspraak.  

App ontwikkelaar voor al jouw vragen 

Waar heb jij een reservering app voor nodig? Wij zijn er zeker van dat we je verder kunnen helpen met het uitwerken van jouw idee. Vele typen, soorten en maten apps hebben de revue gepasseerd. Daarom weten wij vast ook raad met jouw app concept. Je kunt bij ons terecht voor het meedenken over het idee, de uitwerking van design door middel van een workflow en schermen en uiteraard het development. What about de nazorg? Zelf daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres voor jouw reservering app. Wij hebben een compleet marketing en promotie team voor eventuele promotionele acties. Bekijk alle teammembers op de teampage. Met wie wil jij sparren over je idee? Neem vooral contact op. 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Reservering app laten bouwen

Waarom een reservering app laten bouwen? Online reserveren wordt steeds populairder en heeft de toekomst. Met een reservering app speel je in op de wensen en behoeften van de klant. Met een app stel je (potentiele) klanten in staat snel en eenvoudig een reservering te maken en daarnaast kun je de klant op de hoogte stellen van extra informatie zoals aanvangstijden, contactgegevens, een routebeschrijving en nog veel meer.

Bij DTT denken wij graag met je mee over de mogelijkheden voor het ontwikkelen van een reservering app en voorzien wij je van professioneel advies. Bel of mail ons gerust voor meer informatie en kom langs voor een gesprek bij ons op kantoor in Amsterdam om de wensen van jouw reservering app te bespreken. 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.