Showcase app

Showcase app laten ontwikkelen door DTT:

 
  • Ruime ervaring op het gebied van showcase app ontwikkeling
  • Van het concept tot de distributie in de app stores
  • Flexibele en meedenkend partner
  • Ruime ervaring in complexe opmaat app oplossingen
BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Showcase app laten ontwikkelen

 

DTT is een ervaring ontwikkelpartij als het gaat om een showcase app laten ontwikkelen. Al diverse bedrijven zoals ING Bank, KPMG, Krasloten, HG, Rabobank en de BAM zijn u voor gegaan bij het laten maken van een app. Dit uit zich in een zeer uitgebreid portfolio met ruim 30 apps in de meest uiteenlopende branches. Wij ontwikkelen apps op maar voor diverse platformen zoals iOS, Android en HTML5.

Showcase app voor uw bedrijf

Met een showcase app voor uw bedrijf kunt u op een eenvoudige en snelle manier uw bestaande werk aan potentiële klanten presenteren. Met een showcase app heeft u uw portfolio inclusief alle benodigde informatie zoals foto’s, video’s, achtergrond informatie, etc. altijd bij de hand. Daarnaast kan een showcase app informatie lokaal opslaan, waardoor een internetverbinding overbodig is. Met een showcase app is het daarnaast ook mogelijk om direct orders door te voeren. 

Wilt u meer informatie over het ontwikkelen van een showcase app, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.