Stage commerciële economie

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Waarom een commerciële economie stage bij DTT in Amsterdam?

 

Als commerciële economie student kom je bij DTT in compleet andere wereld terecht dan je gewend bent van school. Eén van de kernkwaliteiten van DTT is onze resultaatgerichtheid. Dit betekend dat app ontwikkelingsprojecten in een hoog tempo worden afgerond, waardoor je als stagiair ook enorm snel leert.

DTT biedt jou een stage waarbij je bezig bent met werkzaamheden als promotie, onderzoeken, SEO geoptimaliseerde teksten schrijven, werken in CMS systemen, website optimalisatie, brainstormen voor unieke oplossingen, potentiële opdrachtgevers binnenhalen en nog veel.

Als je bij ons stage komt lopen werk je…

 • In de altijd veranderende en moderne wereld van app ontwikkeling;
 • In hartje Amsterdam (tussen Amsterdam Centraal en de Dam);
 • In een gaaf en inspirerend kantoor;
 • In een internationale werkomgeving met veel buitenlandse collega’s.

Door het multidisciplinair samenwerken met developers en designers zijn er mogelijkheden om enorm veel te leren en jezelf veelzijdiger te maken. Mocht je bijvoorbeeld interesse hebben in aspecten van design of development als commerciële economie student, wees dan vooral nieuwsgierig!DTT biedt jou als stagiair ook veel ruimte voor eigen initiatief. Als jij goede ideeën hebt en deze ook kunt onderbouwen, of juist betere oplossingen ziet dan de huidige oplossingen dan staan we daar altijd voor open.

Als commerciële economie stagiair doe je de volgende opleiding gerelateerde werkzaamheden:

 • Het opstellen van marketingcommunicatie strategieën;
 • Online marketing activiteiten en SEO ranking meten met Google Analytics;
 • Markt- en concurrentieonderzoeken;
 • SEO geoptimaliseerde teksten schrijven voor de website;
 • Social media adviezen en de uitvoering daarvan;
 • Promotie- en marketingmateriaal bedenken en ontwikkelen;
 • Blogs en nieuwsberichten schrijven;
 • Apps testen.
BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Wat is mijn toekomstperspectief als stagiair?

 

Als je bij DTT indruk weet te maken is er een reële kans dat je een (bij)baan overhoudt aan je stage. Leuk weetje: bijna alle werknemers in het jonge DTT team zijn via hun stage aan een (bij)baan gekomen.

Voor een commerciële economie stage hebben wij de onderstaande vacatures:

Lees hier hoe oud CE-student Jelle zijn stage bij DTT heeft ervaren. Of lees hier de ervaringen van alle andere oud stagiaires. Voor een stage commerciële economie ben je bij DTT op het juiste adres!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

RIVM

Desirée Beaujean, Afdelingshoofd Richtlijnontwikkeling en Implementatie RIVM

"Het RIVM heeft in april 2014 de app 'Tekenbeet' gelanceerd. Deze app is in eerste instantie ontwikkeld voor Android. Met deze app kunnen mensen (zonder internetverbinding!) opzoeken hoe teken eruit zien en wat je moet doen om teken correct en snel te verwijderen. Vanaf juli 2014 zal de app ook voor IOS beschikbaar zijn.

We hebben bij de start van dit traject met een aantal potentiële opdrachtnemers gesproken waarbij onze uiteindelijke keuze op DTT viel. Wat ons opviel was dat DTT vanaf de kennismaking erg betrokken was bij het onderwerp en de ontwikkeling  van de app. De redelijke tarieven hebben zeker ook een rol gespeeld bij de keuze voor DTT. Gedurende onze samenwerking hebben we Jeffrey steeds beter leren kennen. We mailden en belden zó regelmatig met elkaar, dat we zelfs de behoefte kregen om te mailen als dat eigenlijk niet nodig was. Dat zegt genoeg!

Kortom, DTT is een prima partner gebleken om een app mee te ontwikkelen; betrouwbaar en altijd in voor een grapje. Dat is prettig samenwerken!"

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.