Stage webdeveloper

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Jouw stage webdeveloper bij DTT

 

Tijdens je stage als webdeveloper houd jij je vooral bezig met de ontwikkeling van websites en werk je met verschillende programmeertalen. Hier kun jij je vervolgens weer verder in specialiseren. Daarnaast helpt je ons ook bij de optimalisatie van nieuwe en bestaande apps en websites.

Een webdeveloper is technisch en creatief aangelegd. Taken die je kunt verwachten zijn programmeren, redigeren en presenteren. In de onlinewereld van een bedrijf vervul jij een belangrijke rol. Je hebt veel kennis van programmeren, waardoor je vaak zelfs de webmaster voorbijschiet. Als webdeveloper ben je van begin tot eind bezig met de ontwikkeling van websites of apps. Je leert bij DTT ook aan back-end te werken. Dit is eigenlijk de achterdeur van een app, wat bezoekers niet zien, maar welke wel doorslaggevend is voor hetgeen de bezoeker wél ziet (frontend). Je kunt hierbij denken aan het ontwikkelen van CMS-systemen (Content Management Systeem) of een API (Application Programming Interface). Dit voer je uit in opdracht van onze opdrachtgevers. Iedere opdrachtgever heeft weer andere wensen en een andere smaak, waardoor jij je goed kunt aanpassen hierop. Je bent flexibel en hebt dus een groot aanpassingsvermogen. Naast je opdrachtgever houd jij je natuurlijk ook bezig met de wensen van degene voor wie het eindproduct uiteindelijk is bestemt.

Werken met verschillende systemen, programma’s en programmeertalen houdt in dat je precies weet hoe deze werken. Een fout op een website of een crash in een app kost je mogelijk veel bezoekers, hetgeen je niet wilt hebben. Daarom moet je al een beetje kunnen voorspellen hoe de website uiteindelijk moet gaan werken en hoe een bezoeker de website gaat gebruiken. De programma’s weet jij blindelings te gebruiken, daar vertrouwt de rest van je team ook op.

Staan al deze taken op je lijf geschreven en is dit precies datgene waar jij je in wilt specialiseren? Dan zoek je natuurlijk een geschikte stage om dit allemaal waar te kunnen maken.

Terwijl je stage loopt bij DTT krijg je alle vrijheid om jouw talenten en vaardigheden verder te kunnen ontwikkelen. Jouw opdrachten en dagelijkse bezigheden variëren: je helpt bij de ontwikkeling van nieuwe apps en websites en je optimaliseert bestaande apps en websites. Hierdoor ervaar je veel afwisseling en leer je zoveel mogelijk in je stageperiode!

Om je bij ons DTT stage team te voegen heb je:

 • (voor PHP stagiairs) kennis van de programmeer talen MySQL, PHP en het liefst ook Javascript;
 • (voor iOS stagiairs) de nodige kennis van de programmeertaal Objective-C en het liefst ook Swift;
 • (voor Andriod stagiairs) de nodige kennis van de programmeertaal Java;
 • minimaal mbo werk- en/of denkniveau;
 • beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
 • een proactieve houding en verantwoordelijkheidsgevoel;
 • oog voor detail en blijvend streven naar kwaliteit;
 • de competentie om goed te kunnen samenwerken in een team.

Heb jij bovenstaande skills in je? Dan loop jij je stage webdeveloper misschien wel bij ons! 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Van je stage webdeveloper je werk maken

 

Tegen het einde van je stage ga je waarschijnlijk al nadenken over een toekomstige baan. Je hebt de voorbereidende fase, namelijk je stage, bijna afgerond en het wordt tijd om vooruit te kijken. Tijdens je stage hebben wij natuurlijk al goed kunnen zien hoe je functioneert en of je in ons vaste team thuishoort. Als je een positieve bijdrage hebt geleverd aan ons team laten wij je niet zomaar uit onze handen glippen, dan bieden wij jou een welverdiende plaats in ons vaste team aan. Dit in de vorm van een baan of bijbaantje.

Het huidige DTT-team bevat veel hardwerkende toppers, waarvan velen begonnen zijn met een stage bij ons. Speciaal voor jou als toekomstige stagiair bij DTT hebben zij hun ervaringen op een rijtje gezet. Je leest deze ervaringen op de stagiaires over DTT pagina. Zo kun je alvast lezen wat andere webdeveloper stagiaires van hun stageperiode vonden. Sta je te popelen om ons te ontmoeten voor een stage als webdeveloper? Wacht dan niet langer en stuur je CV en motivatie naar hr@d-tt.nl. Wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort voor een kennismakingsgesprek!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

 • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
 • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
 • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.