The mobile apps company

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Onze samenwerking 

Naast de vereiste kennis en talent om apps te creëren, beschikken we bij DTT óók over een gedegen marketing achtergrond. Onze service en samenwerking gaat verder dan alleen de productie van een app. Bij DTT nemen we ook graag de promotie van uw app voor onze rekening. Dat maakt DTT een full service mobile apps company.  Als u benieuwd bent naar hoe onze vorige opdrachtgevers de full service van DTT hebben ervaren, kunt u een kijkje nemen bij onze referenties.

Zoals u nu al weet, maken wij bij DTT apps voor allerlei doeleinden. Zo hebben wij bijvoorbeeld de volgende apps ontwikkeld:

I Amsterdam Maps & Routes: DTT heeft voor I Amsterdam een mobiele oplossing ontwikkeld om de toeristendruk vanuit het centrum beter te verspreiden. Als trotse Amsterdamse app ontwikkelaar voelden wij ons natuurlijk geroepen om een initiatief in te dienen. Met de I amsterdam Maps & Routes app wordt de gebruiker door middel van vragen en spellen door bekende en minder bekende bezienswaardigheden genavigeerd. Wanneer de gebruiker zich/haar 30 meter binnen een bezienswaardigheid bevindt, wordt er een speciale challenge voorgeschoteld. De informatie en challenges worden gepresenteerd in verschillende vormen, zoals video, audio of in de vorm van een quiz.

Mijn Doppio loyalty app: Met de Mijn Doppio loyalty app blijven Doppio liefhebbers  altijd up to date van de laatste acties, aanbiedingen en het meest recente nieuws. Dit wordt mogelijk gemaakt door de gepersonaliseerde nieuws feed. Ook kunnen de gebruikers bij iedere Doppio aankoop gemakkelijk punten sparen, die zij later kunnen spenderen aan kortingen of zelfs een gratis kopje koffie. Een extra trigger om punten te sparen is de toevoeging van een level systeem. Des te hoger het level, des te interessanter de vouchers worden. 

Ditto Piano muziek app: Met de Ditto Piano muziek app is het mogelijk om piano te leren spelen zonder muzieknoten te kunnen lezen! Dit kan door het listen & play concept. Met deze applicatie leert de gebruiker pianospelen op zijn/haar eigen tempo en niveau. Ook is er een virtuele coach aanwezig die verschillende tips geeft over onder andere: timing, toetsen en de eerste noten.

Voordat uw app ook kan dienen als een succesvol voorbeeld, moeten wij eerst nog een paar stappen ondergaan. Zo zullen wij eerst een ‘work flow’ creëren, dat is een ruwe schets van de app waarin iedere functie wordt beschreven. Wanneer de work flow goedgekeurd is door beide partijen, kunnen onze developers van start. Het gehele proces wordt van start tot eind bewaakt door onze projectmanagers, om zo de hoogst haalbare kwaliteit te kunnen garanderen. Dit maakt DTT een full service mobile apps company.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Van idee naar beschikbaar in de app store

Wij willen graag sparren over uw idee bij een eerste kennismaking. Hierbij zullen wij proactief met u meedenken en kritisch zijn waar dat nodig is. Op die manier komen wij samen tot een sterk concept.

Ons kantoor is gevestigd in hartje Amsterdam, vlak achter de Dam. Ons trouwe werkpaard, de Krups, staat ook al klaar om de lekkerste koffie voor u te zetten. Bent u al overtuigd?  Neem dan gerust contact op met ons via telefoon of per e-mail.

 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.