Wetenschappelijke app ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Wetenschappelijke app laten maken door DTT:

 

Een wetenschappelijke app kan jouw organisatie, universiteit of ander type bedrijf verder helpen. Een app is een innovatief communicatiemiddel dat je breed kunt inzetten om jouw doelgroep te bereiken. Dit kan ter ondersteuning van onderzoek, als lesmateriaal voor studenten, voor andere innovatieve of educatieve doeleinden en nog veel meer. Van interactieve casussen tot e-reader van lesboeken tot API richtlijnen demonstratie. Alles is mogelijk met een app!

App voor universiteit 

Wij hebben meerder wetenschappelijke organisaties ondersteund met het laten maken van een app. Bekijk al onze klanten ook vooral bij opdrachtgevers. Een recent voorbeeld van een wetenschappelijke app is de Erasmus MC Medical Challenge. In deze app zie je goed wat de mogelijkheden zijn die een app jou kan bieden. De app heeft als doelgroep Geneeskunde studenten. Zij kunnen via de app de studiestof tot zich nemen. Dit gebeurt op een interactieve manier. Denk hierbij aan cassussen met beeld en/of geluid. Ook zit er een competitie element in de app. Als student haal je een bepaalde score voor de tests, deze score vind je idealiter terug in de highscore lijst. Dit is een overzicht van de studenten die de test het beste hebben gemaakt. 

App voor muziekschool 

Op een interactieve manier methoden overbrengen via een app, gebeurt al in de muziekwereld. Graag delen wij onze ervaringen voor Aslan muziekschool app en de leren pianospelen met Listen & Play app. Als muziekleraar, componist of school heb je wetenschappelijke methoden om les te geven. Het zou zonde zijn als deze methoden alleen in het eigen hoofd blijven. Lesgeven kan op verschillende manieren, waaronder traditioneel of modern. Als afgeleide van modern zien wij graag innovatief. Deze muziek apps vallen zeker in die categorie. 

Wat is jouw app idee? Er zijn veel wegen die naar Rome leiden, onze weg is een digitale, snel ontwikkelbare én snel beschikbare app die het antwoord is op jouw vraagstuk. Tijdens een gesprek informeren we je over alle mogelijkheden en zijn wij jouw sparringspartner. Neem contact op en find it out. 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Wetenschappelijke app laten bouwen

 

Een wetenschappelijke app kan ondersteuning bieden in het verbeteren van de kwaliteit, efficiëntie en communicatie binnen de wetenschap. Apps brengen je dichterbij de respondent en bieden je multimediale oplossingen zoals; audio, video en pushberichten. Daarnaast zijn er nog tal van andere mogelijkheden voor het ontwikkelen van een wetenschappelijke app. Hierbij kunt je denken aan preventiemogelijkheden, het stellen van diagnoses of het geven van instructies.

In ons portfolio vind je verschillende wetenschappelijke apps zoals de Parkinson disease app en de RIVM Tekenbeet app. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek ons kantoor in Amsterdam. DTT is gespecialiseerd in een wetenschappelijke app ontwikkelen. 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.